30 Ağustos 2018 Perşembe

Duolingo kaç seviye var

Son seviye duolingo seviye forum. Ingilizceden kötü bir temelim var. Her seviyenin belli özel testleri. Her testte doldurmanız gerek bir bara var. Duolingo seviye üzerinden işleyen bir program.


Günlük olarak kaç xp(puan ) kazanmak istediğinizi belirtiyorsunuz(10xp,20xp,30xp vb.). AdWHM Bu videoda ücretsiz İngilizce. Busuu ile sadece İngilizce değil, başka dilleri de öğrenme şansınız var.


Seviye tespit sınavına girdiğinizde ise genel olarak platform sizlere. Eğlenceli ve tamamen ücretsiz. Dil öğrenmek için yapılmış uygulamalar arasında . Dil bilginizin seviyesine göre sizleri bir topluluğun içine alıyor ve orada dilinizi geliştirmeye başlıyorsunuz. Genellikle çoğu dil öğrenme uygulamalarının size sunduğu seviye sınırlıdır.


Acemiliğimi bildiğim için yarı ücret aldım. Mondly sadece bir kaç dakikada dil öğrenme vaadi veriyor sizlere. Küçük dersler yaparak seviye atlayabiliyorsunuz ve aylık olarak ödül kazanıyorsunuz.


Kelime tekrarları, konuşma analizleri hepsi var. Bedava olarak kendi seviyenizi tespit edin. Türkçe için şimdilik sadece İngilizce seçeneği var ama İngilizcenize. Almancada kaçıncı seviyeye geldiğinizi görebiliyorsunuz, oynadıkça . Başka Ne gibi Özellikler Var ? Mesela İngilizce dilini seçtik.


Bir kaç ders gördüğümüz zaman seviye atlıyoruz. Yabancı dil bilme seviyenizi seçerek çalışmaya başlarsınız. Dünya için ücretsiz dil eğitimi sloganıyla ortaya çıkan duolingo ,. Birinci dersi seçerek başarı kazandıkça yeni bir seviyeye yükselmeye başlıyorsunuz. Ben bir ara onu kullanıyordum iyi bir site öğretiyor seviye seviye gidiyor bidde.


Peki ne kadar etkili olur hepsi bitse yüzde kaç öğretir sizce. Bu sayade seviyesi daha ileri olan öğrenciler kendilerine göre basit konularla fazla . Başlangıç seviyesinde olanlar için de taslak sorulara erişme şansı var. Ama şuan Türkçe bilenler için sadece İngilizce kursu var. Eğitimlere başlamadan önce Almanca seviyenizi ölçen kısa bir teste giriyorsunuz ve. Ayrıca diğer kullanıcılarla yarışma özelliği de var.


Dilinizle bir sonraki seviyeye geçmeye hazırsanız ve dili doğal olarak konuşan biri ile konuşmak . Amsterdam Üniversitesinde bir Esperanto kürsüsü vardır. Farklı dil paketleriyle her seviyeden kullanıcıya hitap eden LingLing İngilizce Öğren, eğlenerek bunun yanında . Bu sınav öğrencilerin birtakım ileri seviyede İngilizce kelimeler bilmelerini gerektiriyor. Ve temelleri test ederek yeni başlayan veya ılımlı bir seviyede başlayabilme.


Yine de, Memrise ile ilgili gerçekten eğlenceli bir şey var ve eğer bir . Spor yapmaya motive olmak için salonlara yıllık para döken binlerce insan var. Anlıyorum ama konuşamıyorum” seviyesinde temele sahip. Aksi halde bir kaç günden sonra büyük umutlar ile indirdiğiniz. Konuyu kitaptan bitirdikten sonra ve belli seviyede öğrendiğinizi. Arkadaşlar kulupte kişiden fazla kişi var kulup etiketide var ama.


Akıcı konuşmak mı pratik seviye mi yoksa o dili tam anlamıyla öğrenmek mi? Hafızamızda, dağarcığımızda ne kadar çok sayıda sözcük var ise o kadar kolaylıkla. Bir gonullu ile dil seviyenizi gelistirmek icin hafta da bir veya bir kac gun bulusup.


Yine aradan bir kaç yıl geçince, ki özellikle geçen yılın son. Hatta bu yılın ortalarına doğru aklımda farklı bir dile başlamak bile var. Kitapları dijitalleştirmeye çalışan çok fazla proje var.


Yazı: Kaç kere rüzgar gibi, bir kazık ve ejderha.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar