23 Mayıs 2019 Perşembe

Ülke kısaltmaları

US, UNITED STATES, Including Puerto Rico. AFGANİSTAN, 66 AF, AFGHANISTAN. ALMANYA, DE, GERMANY, Including the island of . LKE , ÜLKE KODU (harf), ÜLKE KODU (harf). Abbreviations of Countries Ülke kısaltmaları Ülke isimlerinin kısaltmalarını buradan öğrenebilirsiniz. Dünyamızda bulunan çeşitli ülkelerin kodları isterseniz kısaltmaya göre isterseniz de Ülkeye göre tablomuzda sıralı halde bulabilirisiniz.


Türkçe ülkeler listesi, kısaltma ve uluslararası telefon kodları - ulkeler. Kod Formatının “E” hanesi ise Kurum-Kuruluşların yurtdışı teşkilatı “FF” seviyesinde ülke kodları kullanılarak belirlenecektir. Bing, dilinizdeki arama sonuçlarını ya da yerel ülke ve bölgeniz ile ilgili bilgileri getirir. Aramanızı belirli ülkeler , bölgeler veya dillerle sınırlamak için aşağıdaki . Kısaltmalar , ülkelerin İngilizce adlarına . Dünya genelinde ülkelerin Ulusal Dil olarak kabul ettiği İngilizce dilinde ülkelerin kısaltmaları mevcuttur. Ulusal müsabaka ve ulusal kurum işlemlerinde bu . Bu kısaltmalar ülkelerin İngilizce yazılışlarında ki harfler kullanılarak oluşturulmuştur.


LKE COUNTRY COUNTRY CODE ( ÜLKE KODLARI) A. Aşağıdaki tabloda ülke veya bölge kodları verilmiştir. ERASMUS ÜLKE KODLARI TABLOSU. Merhaba Sevgili Arkadaşlar İnternet adres yapısı turnuvamız ile internet adres uzantılarını ve internet ülke. LKE ve DiL KODLARı TABLOSU. Dünya saatleri ve hava durumu, şu anda dünyanın neresinde saat kaç?


Websiteniz için birbirinden güzel saatler. Alan Kodu, Ülke Kodu, Ülke Adı, Alan Kodu, Ülke Kodu, Ülke Adı, Alan Kodu, Ülke Kodu, Ülke Adı. Akademik kuruluşlar (academic) int: Uluslararası kuruluşlar (international) Bunun yanında kullanılan ülke kısaltmaları da vardır. UAE hangi ulke kisaltmasi - Mynet Cevaplar Görüşleriniz başkaları için çok değerli.


Emerging-market Compact Car Company” kısaltması EMCCC (Gelişmekte Olan Ülke Pazarı Kompakt Otomobil Şirketi) haberlerini listeleyin. Türü ISO Ülke Kodu Erasmus Kodu. EHİR ve HAVAALANI İSİMLERİ KISALTMALARI. CITY and AIRPORT NAME CODES. Plaka, plakalar, plaka sorgulama, plaka nedir?


AC Ascention Adaları AD Andorra AE Birleşik Arap Emirlikleri AF Afganistan AG Antigua ve Barbuda AI Anguilla AL Arnavutluk AM Ermenistan . Alan adı Üst seviye alan adı Ülke kodu. Daha önceleri tüm ülke kodlarını buradaki yazımızda paylaşmıştık. Sınıf BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ 1. United Kingdom of Great Britain and Northern.


LKE İSİMLERİ VE BAŞKENTLERİ LİSTESİ. Bazı ülkelerin kısaltmalarında -okura göre, çelişkili . Europäische Union kavramının kısaltması (Avrupa Birliği - AB) . Großbritannien, Büyük Britanya. Amerika Birleşik Devletleridir.


BM ayrıca, ulusları belirlemek . AB ortalaması yüzde 27 AB gelişmekte olan ülke ortalaması ise. Birleşmiş Milletler tarafından yayınlanan isimler listesinde ülke adları ve kısaltmalarının temelini oluşturmaktadır. Ancak Uluslar arası alan adı kuruluşu tarafından her ülkeye ayrı bir alan adı uzantısı vermiş ve bu alan adı yönetimlerini ilgili ülkelerin yetkili kuruluşlarına . Yatırım malı ithalatını finanse etmek amacıyla yabancı ülke ihracat kredi kurumlarının sağladığı imkanların, yerel bir bankadan alınacak Dış Garanti Mektubu ile . Uçmadan önce ihtiyacınız olan bilgileri almak için gideceğiniz havaalanına tıklayın.


Kuruluş, ülke , kitap, dergi ve yön adlarının kısaltmaları her kelimenin ilk harfinin büyük olarak yazılmasıyla yapılır: TBMM . Döviz kısaltmaları - Döviz kısaltmasının hangi para birimi anlamına geldiğinden emin değilseniz IFC Marekts Size yardımcı olmaya hazırdır. Sohbet uygulamaları ve sohbet odalarıyla dolu dünyamızda, İnternet kısaltmaları artık sokakta selfie çeken bir insan kadar doğal görülüyor. Tablo aşağıdaki listeyi sağlamaktadır: Döviz Adı - ülkenin para biriminin resmi adı. Satıcı malzemeyi alıcının bulunduğu ülke limanına teslim eder, alıcının bulunduğu ülke limanına . Masası, en az beş, en çok dokuz üyeden oluşur. Gemi önadı genellikle kısaltma şeklinde, bir takım kelimelerin askeri ya da sivil gemilerin.


AB, Avrupa Birliği, European Union. AB , Üye Devletin Avrupa Birliği, European Union of Member States. Asağıdaki liste, adreslerde kullanılan bazı kısaltmaları ve ne anlama geldiklerini.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar