23 Kasım 2018 Cuma

Yeni icatlar

Fotoğraflı Kalemlik Yapımı. Bisikletler için yapılmış birbirinden inanılmaz icatlar. Bu videomuzda bisikletler için yapılan etkileyici buluşları.


Bugün videomuzda size şu ana kadar hakkında çok fazla şey bilmediğiniz yeni teknolojik cihazlardan. Zekasına Hayran Kalacağınız Yeni İcat ve Teknoloji. En Yeni Son Teknolojik İnşaat İcatları - Yaratıcı Makineler.

Başarılı bir girişimci olmak istiyorsanız eğer özellikle endüstri sektöründe büyük önem arz eden yeni icatlar ve buluşlar mutlaka ilginizi çekmeli . Yeni İcatlar ile ilgili tüm haberleri, son dakika Yeni İcatlar haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. Bugün Yeni İcatlar haberlerinde son durum . Ağzınızı Açık Bırakacak Hayatı Kolaylaştıran İlginç İcat. Yağmur suyunun geri kazanımını amaçlayan bir şemsiye.


Bu makalede sizler için son yılların en ilginç icatlarını bir araya getirdik: – Japon mucit tepki veren “robot popo” icat etti. Yeni geliştirilen EEG başlık sayesinde bilim insanları, beyni yerleştirdikleri elektrotlarda beyin . Yapılan her icat insanın günlük hayatında da birçok değişikliğe . Inovasyon ve Yeni İcatlar konusunda yeni haberler.

Eski köye yeni adet getirmenin hoş karşılanmadığı toplumumuzun en azından bir kesimi yeni şeyleri öğrenmekten, uygulamaktan bunları . En yeni icatlar , yeni icatlar , yeni buluşlar, son yılların en güzel icatları. Bu yeni buluş ve icatlar girişimci ortaklarını bekliyor. Teknolojinin ilerlemesi ile kolaylık sağlayan icatlara her gün bir yenisi ekleniyor. Japonların tuhaf icatlarından bazılarının ne işe . Gelişen teknolojik ürün videoları. G, expected goals) henüz eskimeden Opta şimdi de takımların . Dünyayı değiştirecek yeni icatlar Yeni İcat Quadski.


Yüzyıllardır ateşin, yazının, elektriğin, telefonun, bilgisayarın keşfedilmesiyle birlikte hızlı bir teknolojik . Bu yeni nesil güneş panellerinin en güzel yanı ise göze batmayan . Bu Pin, onur firat tarafından keşfedildi. Fakat, aramakta olduğunuz konu belirtilen Tarih ve Zaman aralığında,. Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı, Mansur Yavaş konuşurken salonu terk etti. Mucitler üşenmemiş düşünmüş ve icat etmişler. Ama bu icatlar öyle icatlar ki icat edenin ardından, Bu adamın başka işi yok muydu?


BAŞIMIZA İCAT ÇIKARIN” DENİLDİ, YENİ İCATLAR GELDİ. Teknoloji sınıflarında kodlama robotik, 3D tasarım ve programlama temellerini atan öğrencilerimiz, yeni fikirler keşfederken dijital okur yazarlık seviyelerini . Tübitak, Çocuklardan Yeni İcatlar Bekliyor.

Dönemin büyük âlimlerinin de bulunduğu bir ortamdı. Sohbetin konusu “ yeni icatlar ”dı. Bu blogu takip etmek ve yeni gönderilerle ilgili bildirimleri e-postayla almak için e-posta adresinizi girin.


Diğer 3takipçiye katılın. Yeni Buluşlar İnsanoğlu her zaman araştırma içinde olmuştur. Her buluş yanında yeni şeyler getirmektedir. Mesela verem hastalı çok kişinin . Harflerin ve yazının icadı atalarımıza fikirlerin, bilginin ve birikimin daha rahat paylaşılabileceği yeni bir dünya açtı. Yeni aldığı „horlamayı önleyen yorgan‟ı üzerlerine serdi.


Hayvanların işine yarar yeni icatlar yapacaktı. Rönesans döneminde Çin ülkesinden dünyaya yayılan yeni icatlar nelerdir? Mynet Cevaplar Görüşleriniz başkaları için çok değerli. Tasarımların ardı arkası kesilmezken Alman ve Fransız ortaklı tasarım stüdyosundan farklı bir konsept geldi. Normalden daha iyi tat almanızı . Gün geçmiyor ki gündelik hayatımızda zorluğunu yaşadığımız işlere yönelik bir icat ya da eşya bulunmasın.


Buradaki modeller de işte tam da bu aletlerden . GE Türkiye başımıza yeni icat çıkaranları destekliyor! Energizer Alkalin batarya Bundan yıl önce Lewis Urry tarafından icat edilen alkalin. Sekiz yıl sonra, yeni bir anlaşma yapan üniversitenin Yapay Zeka .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar