14 Ekim 2019 Pazartesi

Ilginç logo hikayeleri

Logolar markaların görünen yüzüdür ve kullanıcıyla ilk temas logo üzerinden kurulur. En iyi ve akılda kalıcı logoların genelde zekice çözülmüş, . Logo hikayeleri arasında en ilginç olanı diyebiliriz. Ocak ayında Werner von Siemens tarafından kurulan Alman menşeili firma, . Dünyaca ünlü markaların hikayelerini sizin için derledik. Böylece ortaya bugün çoğu insanın rüyalarını süsleyen bu logo çıkmış olur.


Sizler için hafızalara kazınmışbazı marka ve logoların ilginç öykülerini araştırdık. Not: Liste alfabetik olarak . Jean Mantelet isimli mucit patatesi çok severmiş. Bu logonun işe yaradığını gören diğer şirketler de logolarında ok kullanmayı denemişlerdir fakat bu kadar gizli ve kusursuz bir logo.


Logo , sadece güncelliğini koruması amacıyla basit . Bu logoların oluşma süreçlerine ve tarihlerine baktığımızda ise ilginç hikayeler karşımıza çıkıyor. Birkaç otomobil markasının logosu üzerine yaptığımız araştırma. Logonun gelişimi veya değişim aşamaları hakkında bilginiz var mı?


Başarılı Türk Markaların Ardındaki İlginç Logo Hikayeleri. Hollywood logolarının ilginç hikayeleri Hepimiz o filmin başlarındaki logo kısımlarını biliriz. Her şeyi o kadar güzel yapmışlar ki, çoğu zaman . Kuşkusuz markalaşma yolculuğundaki ilk ve en önemli adımlarından birini oluşturuyor isim seçimi. Tanınmamış bir üründen küresel bir markaya dönüşme süreci oldukça uzun ve sayısız zorluklarla dolu bir yol. Toms ayakkabılarının logosu veya renklerinden çok önemli marka hikâyesi.


Larry ve Sergey şirketin ilk yıllarında kendilerine . Otomobil Markalarından İlginç Logo Hikayeleri -5. Captcha güncellemek için resime tıkla. Sevgiliyle ilginç tanışma hikayeleri - Register and search over million singles: chat.


Yapıların mimari tasarımı, inşaatı, teknik özellikleri ve yapım sırasında yaşanan olaylarla ilginç mimarlık ve inşaat öyküleri. Bankacı Hikayeleri haberlerini bizimle takip edin. Kanat Atkaya ile dünya evine giren oyuncu Şebnem Bozoklu, Instagram. Zekice Tasarlanılmış Logo ve Üzerindeki Gizli Mesajlar.


Logo olarak Toblerone çikolatalarının ilk üretildiği yer olan Matterhorn. Anlattığı Hikayelerle Büyük Çaplı Kahkaha Krizlerine Sebebiyet Veren Goygoysever. Türk markalarının bilinmeyen hikayeleri , ilginç detaylar var.


Material sitesi ünlü araba markalarından bazılarının logolarının ardındaki hikâyeleri açıkladı. Paramount logo history, for more details, see: CLG. NBA logosu kadar, ilginç olan isim hikayeleri de var. Hafızalara Kazınmış Markaların İlginç İsim ve Logo Hikayeleri. Deyimlerin ilginç hikâyeleri kitap oldu.


Alsında bizim Alfa Romeo markası ya da logosu dediğimiz şey. Ilginç tanışma hikayeleri - Men looking for a man - Women looking for a woman. Is the number one destination for online dating with more marriages than any . Yılankale ilginç hikayesiyle turist çekecek.


Markalar için isim son derece önemlidir, akılda kalmalı, kolay okunmalı ve dikkat çekmelidir. Hepimizin çok yakından tanıdığı bazı yerli markalar . Dünya üzerinde yaygın şekilde oynanmakta olan pek çok sporun ilk defa nasıl ortaya çıktığını hiç merak ettiniz mi? Eğer merak ettiyseniz doğru . Linux dağıtımların kod isimlendirilmesi hakkında hazırlanan bu dokümanda merak ettiğiniz farklı Linux dağıtım isimlerinin ilham alındığı.


Herkesi, otomobil markalarının ilginç hikayeleri ve bu hikayelerin grafik. Kırmızı Renginin Hikayesi. Eskiye dayanan ve hala devam eden bir diğer ilginç gelenekte kırmızı halı.


Dünyaca Ünlü Spor Futbol Kulüplerinin Logo Tasarım Hikayeleri Tarihsel Değişimleri. Tek Beden, Birden Fazla Karakter: Çoklu Kişilik Bozukluğuyla İlgili İlginç Bilgi . Lakerdanın Öğrendikten Sonra Duygulanacağınız İlginç Hikayesi. Kelimenin anlamı da anlamının altında yatan hikaye ise sandığınızdan çok daha ilginç.


Yeni tanıştığımız birisinin ismi ilginç gelmişse, anlamına dair bir merak . Bilimin açıklayamadığı gizemli olaylar bu sitede doğa üstü gizemli olaylar esrarengiz hikayeler gizemli hikayeler yaşanmış gizemli olaylar anlatılmaktadır. Mimarlık okurken de tasarımın çeşitli alanlarıyla haşır nesirdim zaten, ama kendi markamı yaratmak .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar