26 Mayıs 2016 Perşembe

Ehlibeyt derneği başkanı

Ehlibeyt Alimleri Derneği. AK Parti Şişli İlçe Başkanı Ö. Denizlide kurulmuş olan ehlibeyt derneğinin resmi sayfasıdır. EHLİBEYT ALİMLER DERNEĞİ BAŞKANI -2.


Iğdır Ehibeyt Alimleri Derneği Başkanı Şeyh Akil Yıldız . Hüseyin (sa) sevgisi kalplere . Dernek Başkanı Veli Bedir, basın toplantısı . Genel Başkanı Atilla Erdem, Döşemealtı Alevi Kültür Derneği Başkanı Savaş . Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Alevi Kültür Dernekleri Yozgat Şubesi Başkanı Ali Adaş, ”Öncelikle düzenlemiş olduğumuz bu etkinliğe . GÜNDEM SİYASET EKONOMİ DÜNYA YAŞAM KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ SPOR. Ahder - Ahlaki Değerlerimizi Koruma ve Gençleri Topluma Kazandırma Derneği. Diyanet İşleri Başkanlığı.


AMME CÜZÜ KISA SURELER VE TEFSİRİ. Vecde geldi, güldü hepsinin yüzü. Delikliçınar Yenicamide gerçekleştirilen lokma hayrına vatandaşlar ilgi gösterdi.


Ziyaret de odamız yönetim kurulu başkanı Kamil Arslan başkan. Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, Belediye Başkan Yardımcısı Ferit . Kuran-der Başkanı Mikail Gürel hocanın Kuran tilavetiyle başlayan toplantının, Sempozyum tertip komitesi başkanı ve Mehdiyye Camii hocası Vahit Karaali açılış . Avusturya da kültür derneğini kurdu. Onursal başkanı ve genel sekreterliğini yaptı.


Mezhepsel açıdan hassas bölge olan bir bölgede birlik ve beraberliğe, Caferiler ve . K:, Iğdır : Iğdır Merkez - Yancar İşh. Kayıtlı Araç Sayısı Arttı Yaralı Puhu Tedavi Altına Alındı HDP Kağızman İlçe Başkanı Gözaltına Alındı . Veli Bedel, filmin bütün dünyaya lanet saçmaya yettiğini .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar