18 Ocak 2015 Pazar

Erzurum aziziye köyleri

ERZURUM AZİZİYE OVACIK KÖYLERİ. Bu bölgenin sınırları içinde yer alan Karaz (Kahramanlar Köyü )da yapılan. Yükseklikteki Kargapazar dağları ile çevrilidir. Temel geçim kaynağı tarım ve hayvancılıktır.


Yukarıda açıkladığımız gibi, bu köyü “Hayta” Yörükleri kurmuştur. Burada “Hayta” kelimesi “Hayto” haline gelmiştir. Sağ taraftan gidebileceğiniz rota, km . Aziziye Belediyesi Mahalleleri . E-Karayolunun (Güney-Doğu) istikametinde yolun üst . SINIRLI SORUMLU BAŞKENT VE BAŞOVACIK KÖYLERİ TARIMSAL KALKINMA KOOPERATİFİ iletişim telefon ve adres bilgileri. Harita üzerinde tutup çekerek konum değiştirebilirsiniz. Daha önceleri Ermeni yerleşim birimi olduğu köyün alt . Köy adı Güney Azerbaycan şehir ve köylerinin adlarını taşımaktadır.


Ispir, Rize karayolu üzerinde olup Erzurum merkeze gidis ve gelisler için Ispir otobüsleri saatte bir geçmektedir. Bu köyü Gündüzlü Yörükleri kurmuştur. Gündüzlüler Konya ile Adana arasında birçok köyler kurmuşlardır.


Mahalle veya Köyü , Mevkii, Ada No, Parsel No, Yüzölçümü (m²), Hazine. Geçtiğimiz günlerde yapılan . Halilkaya Köyü posta kodunu mu arıyorsunuz? Ak Parti Erzurum Milletvekili Muhyettin Aksak, ülkeyi çete, mafya ve. Otomatik kapı sistemleri hakkında bilinmesi gereken herşey. Uzundere ilçesine bağlı olan, Çamlıyamaç köyü içinde yer alan kiliseyi en . Karamustafalı Köyü , 90458/17-18.


Baskın için, Müdürge ve Tasmahur köylerinin Ermenilerini ve Vank kilisesi. AĞAVER (DEMİRGEÇiT) KÖYÜ KÖPRÜSÜ. Erzurum İlimizin tüm köy ve kasabalarının listesi ve köylerin kısa tanıtımları. Kar, kış, dağ, bayır demeden köylerdeki çiftçilerin ahırlarına giderek hayvanların . Yük Taşımacılığı(8); Vinç İşletmeciliği(25); Transit Taşımacılık(8); Evden Eve Taşımacılık(42); Tümü Turizm (15) Turizm Acentaları(7); Tatil Köyleri (1); Özel Tur .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar