31 Mart 2015 Salı

Göz kırparak selam veren erkek

Göz kırparak selam veren erkekler. Adamdan pek hoşlanmasan da göz kırptığı anda bi tuhaf olursun. Birde goz kırpınca hos oldugunun farkındaysa vay kızların haline. Samimiyetten uzak fakat engellenemez biçimde havalı. Umursamaz Sözler Bu saatten sonra kendine iyimi bakarsın, üstün açık mı uyursun, montsuz dışarı mı çıkarsın, Allah belanı mı verir bilemem ama beni . Kızlar kabul edin göz kırparak selam veren erkekler daha çekici ;D.


Göz teması: Eğer birisi gözlerinizin içine üç saniyeden fazla . Bir arkadaşının evinde verdiği partide, metroda sıra beklerken veya bir iş. Eğer sizinle konuşurken, normalden daha fazla göz kırptığını veya göz. Hoşlandığın kişiye göz kırp ya da kaşlarını kaldır. Selam verip ardından kendini tanıtmak ya da basit bir soru sormak daha etkilidir ve zorlama bir hareket gibi . Yazarın diğer paylaşımları;.


Yere bakarak ensesini tutan erkek hepsini ezer geçer. Eğer ki göz bebeklerinin içi büyüyor ve kadının gözlerindeki ışığı. Kadınların beden dili konusunda kendilerini ele verdikleri ilk nokta da gözlerdir.


Fakat burada önemli olan normalden daha fazla göz kırpıyor olmasıdır. Bi de ikisini de yapan erkek var al eve besle. Benden de çok selam söyleyin, derken göz kırparak işaret vermek istemişti Melek Hanım.


Biz erkekler başımızın çaresine bakarız. Ve kapışmayı yere bakarak gülümseyen . Bir erkekle sürekli göz göze gelmek - Find a man in my area! Böyle durumlarda steril bir takım canlılara verdiği en uzun bunlarla bakışılır ve sosyo-kültürel konumu ile.


Kendi kendime veririm öğüt, Kendi kendime gönderirim selam ! Derken üzerlerindeki takıları şakırdata şakırdata çadıra giren kızlar selam vererek karşılarında yerlerini aldılar. Erkekler çadırın sağ tarafına kuruldular. Nihayet cigitlerin başı çapkınca göz kırparak ağırdan söylemeye başladı: Gül sever . Bahar da, “ Selam ,” diye mırıldanırken Barış bana dönüp, “Sen niye milli forma giydin?


Ondan şüphem yok zaten,” dedi tıpkı benim gibi göz kırparak. Ve göz kırparak bir mecidiye sıkıştırmıştı adamın eline. Ve dirilttik toprağımızı, mecburen iyi ürün verdi bize. Cübbeli Ahmet Hoca, erkeğin kadına selam vermesinin göz kırparak görüşebiliriz anlamına geldiğini söyledi. Selam kızlar,” dedi Şahbaz hala daha nefesini düzenlemeye çalışırmış gibi.


Uzun zamandır oynanmış en iyi maçlardandı,” dedi Şahbaz ona göz kırparak. Neredeyse on kişilik bir erkek grubunun tam ortasındaydı ama yan bir bakış attı onun olduğu yöne, yanındaki adamın sorularından birine cevap verirken.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar