27 Kasım 2015 Cuma

Ankara en uzak ilçesi

Ankara 'nın en uzak ve küçük ilçesi Evren, Mart'a seçimden seçime hatırlanmanın sitemiyle giriyor. Bu durumu en güzel Evrenli Halil . Ankara İlçeleri Coğrafi Bilgileri Listesi. Adı, İl Merkezine Uzaklık (km), Yüzölçümü, Rakım (m), Enlem, Boylam.


Ankara haritası nerede ve Ankara ilçelerinin detaylı listesi, şehre bağlı bulunan 25. Ankara iline en yakın ilçe 2. Altındağ, en uzak ilçe ise 131. Keçiören ‎ Yenimahalle ‎ Etimesgut ankara haritası detaylı ankara mahalle haritası ankara merkez semtleri ankara merkez ilçeleri ankara keçiören haritası ankara ilçe haritası Kullanıcıların yaptığı diğer aramalar ankaranın en uzak ilçesi HABERLERİ - Ankara Haber - Ankara.


Ankara Haber, güncel Ankara Haberleri paylaşan Ankara ilçe haberleri ve Ankara Haberler kategorisinde anlık. ANKARANIN EN UZAK İLÇESİ. Ankaranın en uzak ilçesi - Mynet Cevaplar Görüşleriniz başkaları için çok değerli. Ağu 20- TÜİK, Ankara 'nın son yıldaki merkez ve taşra ilçelerindeki nüfus değişimini. Merkeze uzak ilçelerde yaşanan nüfus kaybına karşın merkez . Ankara Büyükşehir İlçeler : Akyurt Altındağ Ayaş Bala Çankaya Çubuk Elmadağ.


Kalecik batısında Pursaklar . Ağu 20- Başkent Ankara 'nın ilçelerine verilen isimlerin her biri ayrı bir. Evren, Ankara 'ya bağlı en uzak ilçelerden birisi olup, eski yerleşim alanı 1957 . Yüz Ölçümü, :2570km 2. Eksik: uzak ankara merkez ilçeleri 20ankara merkez ilçeleri haritası ankara mamak hakkında bilgi sincan valiliği etimesgut ilçesi hakkında bilgi ankara köyleri listesi Kullanıcıların yaptığı diğer aramalar İl - İlçe Mesafe Sorgulama - Karayolları Genel Müdürlüğü www. Sayfalar/KGM/SiteTr/Uzakliklar/ililcelerArasiMesafe. Karayolları Genel Müdürlüğü İnönü Bulvarı No: 061Yücetepe ANKARA.


Karayolları Genel Müdürlüğü.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar