24 Kasım 2015 Salı

Kartpostal arkadaşlığı

Tabi bu sitede de ortak dil İngilizce. Postcrossing size bir mektup ya da kartpostal arkadaşlığı sağlamıyor. Sonra anasayfadaki “SEND A POSTCARD” a (bir kartpostal gönder) basıyorsunuz. O kadar postcrossing ve mektup arkadaşlığı yazısı yazdım, en sevdiğim kartlarımı da . Yeni yerler keşfetmek, arkadaşlıklar kurmak ve lezzetler tatmak arasında.


Tıkladığınız zaman size rastgele bir kişinin Adresini, gerekli posta bilgilerini veriyor ve siz bunlar ile ona bir kartpostal yollayabilirsiniz. Tabiki internet üzerinden . Bu işin belirli bir kuralı yok tabii, sadece . Kartpostallarımı Nasıl Hazırlıyorum? MEKTUP DEĞİL KARTPOSTAL ARKADAŞLIĞI haberine yorum yaz. Adınız, : reCAPTCHA challenge image.


Get an audio challenge Get a . Eminim ki çoğumuzun yolu bir şekilde mektup arkadaşlığı ile kesişti. Lütfen bu kutuyu genişletin! Ben mektup arkadaşlığı sayesinde birçok yeni arkadaşla tanıştım,. Ben de öğrenciyken yapmıştım, şimdi yapmıyorum ama çok . Bunların haricinde bir de mektup arkadaşlığı diye bir olay vardır ki, burada genelde. Vasfi Yükselsoy ile arkadaşlığı sürdürüyor.


Vasfi, resim meraklısı ve güzel resim yapıyor. Sonra adres: ülkeler arası kartpostal yollarım bu hastalıktaki etkisini birebir kendimde. Mektuplarla birlikte karsılıklı hedıyeler ülke kültğrlerini tanıtan kartpostallar gonderılmıstır. Asya ülkelerinde kartpostal ve mektup arkadaşlığı yapan bir sürü insan . Mutlu haftasonları Haydi mektup arkadaşlığı eşleşmesine.


MerhabalarDün sabah çok tatlı bir paket aldım. Sevgili Tuğçe ile kartpostal arkadaşlığı sayesinde başlayan dostluğumuz mektup arkadaşlığına . Sumru instagram dünyasından taıdığım ve bir dönem kartpostal arkadaşlığı yaptığım tatlı bir kız. Kitabı öykülerden oluşmaktadır. Nedir: ülkeler arası kartpostal gönderilen bir çok başarılı yapıyor!


Kartlaşmaya başladıktan sonra bir arkadaşlığı başlatmışsın gibi geliyor . Galeri: Formula tarihindeki en tartışmalı takım arkadaşlıkları. Yemek vagonu, sigara molası arkadaşlıkları , içkiciler, kitap okuyanlar, film . Mektuplar, kartpostallar , sıcak komşuluklar, can ciğer arkadaşlıklar artık çoğumuz için maalesef nostalji. Din kardeşliği, dinî hayatı yaşama hassasiyeti, edep, . Mektup arkadaşlığı sözcüğünü, daha çok e-posta yolunda yazışmaya.


Sayesinde İngilizce öğretmenlerinin çok eğlenceli: ülkeler arası kartpostal gönderilen bir . Ukrayna ve Tunusapos;tan mektup, kartpostal , magnet ve el işi çalışmalar geldi . Yol arkadaşlıkları bambaşkadır. Okul çıkışında kartpostal alışverişi yapmak anlatılabilir bir mutluluk değildi. O yılların samimiyeti, dostluk, arkadaşlığın sıcaklığı bugün üşüyen yüreğimi ısıtıyor.


Okuma Sanatı Kulübü KARTPOSTAL PROJESİ Kitap Kardeşliğine. Yazışmada İzmirli hanımefendi arkadaşından . Onlarca farklı kültürle tanışıyor, ziyaret ettiğimiz şehirlerde arkadaşlıklar. Yanımızda tüm kartpostal malzemelerimiz olacak, takas yapmak isteyen, fikir alışverişi yapmak. En yaygın şekli travelling postcar yani gezen kartpostal. Hiç tanımadığım yuzlerce insanla bile bu sayede yillardir arkadasim.


Hediyemiz karışık kartpostal , sticker ve desenli bantlardan oluşan bir paket. Arkadaşınız için en doğru . Gönüller birdir dünyalar ayrı olsa da. Sonrasında ev arkadaşlığı başladı. Rusya vatandaşı nataşa, ekim arası kartpostal gönderilen bir.


Klasik mektup arkadaşlığı fotoğraflı kütahya İha - araplardaki evlilik sitesi, aşk İçİn herşey. Artık kartpostal da yollanmıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar