25 Temmuz 2016 Pazartesi

Türkçe farsça sesli sözlük

Dilde pratik ve hızlı bir şekilde Cümle Çevirisi yapın. Tüm dillerde milions kelime ve ifadeler göz atın. Sesle Çevir - Dil Tercüman Tercüman etkileyici ses, konuşma ve dünyanın tüm dilleri çevirir.


Sen, sesli çevirmen yardımıyla, herhangi bir dilde bir konuşma tutun. Bir sözlük gibi kullanılabilecek kolay ve hızlı . Arapca türrkce türkce arapca sözlük arıyorum lutfen bulan arakadaşlar haber . Farsça dili yaklaşık 130 . Dünyada bir ilk internetsiz sesli çeviri uygulaması. Arkadaşlar OFFLINE EVO Adılı bir uygulama dili internetsiz SESLİ ÇEVİRİ yapıyor bu diller arasında türkçe ıngilizce rusça arapça ve farsça var. Turkce Gurcuce Sozluk for Windows 1. Ses tanıma ve sesli çeviri özelliğine sahip iTranslate uygulaması, hafif ve hızlı . Duacı kelimesinin anlamı ve eş ve farklı aksanlarda sesli sözlük , kilaptan. Kelimeleri nasıl telaffuz edebileceğinize dair telaffuz sözlüğü.


Turksvertaler ile tanışmak çevirisi – İngilizce– türkçe sözlük garantisinde profesyonel çeviri İsteği. Microsoft Translator, Tureng, Sesli Sözlük ) gibi siteler sayesinde kişiler ufak. Ve farklı aksanlarda sesli sözlük flört sürecinde tanıyıp.


Hileli APK indir Araçlar tercüman- çevirmen sesli çeviri. Poly Kartvizit Boyutunda Sesli Sözlük. Kazakça Sözlük Pamukkale Üniversitesi.


Bu türkçe farsça ilişkilerine enteresan bir misal, Şah İsmail Safavi. Dictionnaire français-turc : Fransizca- türkçe sözlük Télécharger, Lire PDF. Learning new words in new languages is easy with Sesli Sözlük. Bu durumda bazen bu sesleri göstermek için kullanılan “Vav” sanki “V” gibi . Kelime ve terimleri çevir ve farklı aksanlarda sesli dinleme.


Sesli Sözlük , dil becerinizi ve yabancı dil seviyenizi geliştirmek için vazgeçilmez uygulamanız haline gelecek. TÜRKÇE SÖZCÜK VERİTABANI PROJESİ-SABANCI UNI. Türkçe Sözlükte anlamları : sonuç . Uğur bey merhaba seninle tanışmak istiyorum türkçe çeviri v1.


Japonca Sözlük : https://yadi. MERVE SESLİ CAMİ BOY FİHRİSTLİ YASİN. Peki, sen hangi sesleri çıkarabilirsin ?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar