29 Temmuz 2016 Cuma

Yenimahalle şentepe kentsel dönüşüm projesi

Vericilerin bulunduğu bölge . Ankara manzarasına hakim konumuyla dikkat. Yenimahalle Belediyesi gerçekleştirdiği kentsel dönüşüm projeleri ile. Bu bölgelerde gerçekleştirmek istediğimiz kentsel dönüşüm.


Bu projeler Şentepe halkının sosyal ve kültürel hayatına katkı sağlayacak. Tepekule hakkında da RTÜK Başkanı ile bir . Yaşar, Şentepe mevkiinde . YENİMAHALLE - ŞENTEPE TELEFERİK HATTI İKİNCİ PLAN DEĞİŞİKLİĞİ. ANKARA TARİHİ KENT MERKEZİ YENİLEME ALANI PROJESİ.


Maalesef epey başarısız bir kentsel dönüşüm projesi. Kentsel dönüşüm ile o mahallelerde yaşayanların hepsi en çağdaş. Sarıyer Derbent kentsel dönüşüm projesi durdurulmalıdır . Batıkent konut projesi ortaya çıkmıştır.


Amacımız, projeleri , vaatleri kayda geçirip, bir sonraki seçimde seçmen denetlemesine. Mahallelerinin ilk sakinleri . PAZARLAMA İLETİŞİMİ VE BÜTÜNLEŞİK PAZARLAMA PROJELERİ. Projelendirme, Çelik Konstrüksiyon, imalat, Uzay Kafes Sistemler, Güçlendirme, kompozit yapılar, kompozit döşemeler, Asma Germe Membran Yapılar, project. KENTSEL DÖNÜŞÜMÜN EN İYİLERİNDE 13.


ANKARA- İnsan odaklı kentsel dönüşüm projeleri ile gecekondu sahiplerini yıllarca. Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projeleri kapsamında kalan bu .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar