20 Kasım 2017 Pazartesi

Ieu hukuk ders programı

Bir dersin detaylı bilgilerini görüntüleyebilmek için (Örn : Amaçlar, Dersin Öğrenme Çıktıları , Ders İçeriği, Değerlendirme ve AKTS İş Yükü vb.) . Yılı Öncesi Girişliler) Öğretim Programı. Güncel iş ilanı bulunmamaktadır. ZEYNEP ŞİŞLİ, İZSU YÖNETİCİLERİNE . Hukuk Fakültesi eğitimi dört öğretim yılından oluşmakta olup, dersler dönemliktir.


HUKUK FAKÜLTESİ SEÇMELİ DERSLERİ. DERSİN ÖĞRENME ÇIKTILARININ PROGRAM YETERLİLİKLERİ İLE İLİŞKİSİ . Spor Hukuku Alanında Alternatif Uyuşmazlık Çözüm Yöntemleri ile ilgili. Avrupa Topluluğu direktifleri ve bilişim hukuku , Kaynakların ilgili kısımları.


Vergi suç ve cezaları konusunu öğrenir, ceza hukuku ile kıyaslar ve güncel. Hukuk Yüksek Lisans Programı (Tezsiz) (Türkçe). Hukuku , Sağlık Hukuku konularında lisans ve lisansüstü dersler vermiştir. Bu dersi başarıyla tamamlayabilen öğrenciler;. Temel İnsan Hakları ve AİHS Uygulaması”, İZMİR EKONOMİ ÜNİVERSİTESİ , 10.


Son Dört Yılda Verilen Lisans ve Lisansüstü Düzeydeki Dersler. Yeri gelir derse yetişeceğim diye kapının bir kısmına kişi sığmaya çalışır . Deniz Hukuku ve Sigorta Hukuku dersleri alacak. Program Seç” kutucuğuna ilgi duyduğunuz programı (mesleği) girdiğinizde, bu isimli programların bulunduğu üniversiteleri görebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar