22 Kasım 2017 Çarşamba

Siber güvenlik tedbirleri nelerdir

Ulusal Siber Olaylara Müdahale Merkezi (USOM) Nedir ? Kurumunuza ait iş süreçlerine özgü en uygun siber güvenlik tedbirlerinin. Dolayısıyla siber güvenlik nedir sorusuna yanıt arayanların sayısı da çoğaldı. Siber saldırılar devletlerarası olduğu zaman siber savaşlar meydana gelir. Siber savaşlarda da genel olarak bilgi sızdırma, güvenlik açığı . Siber Sigorta konusunda sizlerle birlikteyiz. Saldırganlar her geçen gün geliştirdikleri yeni saldırı türleri ile güvenlik mekanizmalarını atlatmaya . Bu saldırıların sonuçları veya oluşturabileceği hasar ve zararlar neler olabilir?


Bu inceleme sonucunda siber tehditler ve bu konuda neler yapıldığı, güvenlik riskleri , güvenlik. Siber Güvenlik kavramıyla birlikte bilgisayar korsanlarının sürdürdüğü. Kurumlar kendilerini korumak için gerekli tedbirleri almalıdırlar. Ancak temel düzeyde alınması gereken tedbirlerin bazıları aşağıda sıralanmıştır.


Remote Desktop) adlı program siber saldırganların da ilgisini çekmektedir. Siber güvenlik önlemleri bilinenlerin aksine ne kadar yeterli? Peki, ülkelerin tek tek siber savunma orduları kurması çare mi? Böyle bir yarışın nelere sebep olacağı bu süreç içinde gerçekleşecek siber . Bilgiportal İnternet Sitesi, Virüs, Solucan ve Truva Atı Nedir ?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar