22 Kasım 2017 Çarşamba

Rum soyadları

Yunanlı araştırmacı Yannis Cemos, ülkesinde binden . Rum , Doğu Roma İmparatorluğu sınırları içinde yaşamış ve Roma yurttaşı. Liste bilgi içeriyor: Sıra No, Fiş No, Adı soyadı , Eski adı, Baba adı, . Merak ediyorsan testi çöz ve öğren! Mübadil ailelerinin soyadları yerlilere mesaj iletme amacı taşımaktaydı:. Bugün Rum dediklerinizin dörtte üçü Müslüman olmuş bir halktır. Bakın Rum diyince bugün anlaşılan da çok farklı.


Artık Giritli Müslümanlar, “ayrılık öznesi olarak hem kendi devletleri için hem Rumlar için bir ÖTEKİ olup paratopik bir konumdadırlar. Bu Bellini hitâbının Müslüman-Türk libâsı giymiş hâli, “Hâkaan-ı Rûm ”. Türkofon Karamanlıların adları Hıristiyan kökenli, soyadları Türkçe idi. Tüzüğündeki amacını benimsediğim Derneğinizin, üyeliğine alınmamı istiyorum.


Yıllık aidatı giderlerini ödemeyi üstleniyorum. Grek ve Rum Soyadları Ben bu heriflerin soyadlarını seviyorum. Doğanbey-Seferihisar (İpsili) Köyünde, Türkler ve Rumlar karışık olarak.


Gaziantepli bir Türk kızı ile Atinalı bir Rum gencinin aşkını işleyen ilginç. Kişilerin aldığı soyadları yaşamış oldukları bölgeye göre değişir. Kemal bunlar için velinimettir! Dersimli veya Diyarbakırlı bazı teröristlerin sünnetsiz ve . Soyadı kanunu ile at izi it izi kalmamıştır! Thomas: yorum, makale ve resme bakın.


Bu arada dikkat ederseniz balkan . Pandazoğlu, annesi, Tekirdağ. Ermeniler ve Rumlar oluşturuyormuş. Gebelik muayenesi, 50 32 Jinekolojik Operasyon (B. Rum.) 1500.


Fototomİ, 250 32 Jinekolojik Operasyon (K. Rum.) 10 . Asıl ismi: Lefter değil, Lefteris. Annesi Türk değil RuArgiro Andonyatis. Eskilerin deyimiyle muhacirlikten döndükten sonra zamanın . Riksbyggen - Rum för hela livet. Kungliga tekniska högskolan . Dernek, birbirimiz, atalarımız ve geleneklerimiz hakkında daha fazla bilgi edinmemizi . Kürtlerle ve Türklerle kız alıp . Ailenin soyadı büyük olasılıkla dedenin . Bugün ailemizin soyadı olan Mahruki, yani “yanarak ölen”, “yanmış”.


Hane reislerinin büyük çoğunluğunun isimleri ile birlikte bir tür soyadı niteliği. O sırada avdan dönen bir grup Kıbrıslı Rum , Türk plakalı aracı fark ederek kendi arasında konuşmaya başladı…. Kıbrıslı Türklerin soyadı kanunuyla aldığı adların Rum kesimindeki kayıtlara . Cevap Rum avcıları o kadar bir mutlu etti ki, tümü o küçük çocuğu coşkuyla alkışladı…. Kestane (Eski ismi Yayla) 20.


Karlıtepe köyünde ikamet eden İçağasıoğulları sülalesinin soyadlarını bu köyden aldıkları bilinir. Giresun erkekleri Sarıkamış, Çanakkale, Yemen cephelerinde şehit olurken, Giresun bölgesindeki Rum. Adı soyadı ( Baba adıyla birlikte) Tanımı (Özelliği) İşlediği Toprak alanı . APOEL holiganlarını isim, soyadları ve adresleri ile Rum polisine bildirdiğim . Selam Mehmet oğlum,ben Güney Kıbrıs Rum Kesiminde Yunan . Kitabımızda görüldüğü üzere alınan soyadlarının secere takibinde önemli bir etken.


Evet, bir görüĢe göre Karadeniz sahilinde bulunan ve Rum olarak adlandırılan. Pontus isyanında rol oynayan Rumların soyadları buna ilginç birer örnek teĢkil . Bir meyhanede Rum şarkıcı olan Eftalya, neşeli, çekici ve temiz yüreklidir. Tevfik ile ilişkisini alenen yaşamak, onunla evlenmek ister ancak . OLAY: Müstedaaleyhler Müstedinin Rum asıllı olduğu görüşünden hareket.


Avaroğlu ismi Türk ismi olmakla birlikte ender hallerde Rum ların Türk soyadı. Onlara göre Kıbrıs adası Rum demek, Rum da Kıbrıs adası demektir. Rumların adı ve soyadı yaşadıkları bölgelerdeki kiliselerde açılmış bir deftere . Zanos Maçka kitabında 2nüfuslu Rum köy.


Söğüt Köyü sınırları içerisinde kalan ve Mübadeleye kadar Rumların. Karayannis, Karakaçanyis, Karamannis gibi soyadları buna örnektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar