19 Aralık 2018 Çarşamba

Türkmenistan da yasaklar

Bu yapının etrafına başka bir bina yapılması yasak. Sovyetler Birliği dağıldıktan sonra . Merhaba arkadaşlar, bu videomuz da sizlere ilginç yasaklar serimiz olan ve daha önce de videosunu. Merhaba Arkadaşlar bu videomuz da sizlere yen bir yasak olan fakat çok ilginç yasak olan araba rengi. Dünyanın dört bir yanında pek çok farklı ülkede tuhaf, anlam verilemeyen yasaklar görebilirsiniz.


Açık alanlarda sigara ve alkol içmek yasak. Evlilik öncesi cinsel ilişki. Türkmenistan yönetiminin ülkede sadece beyaz renkli arabaların.


Haber Nisan tarihli Azatlyk Radyosunun Türkmen hizmeti . Kültür alanında edebiyatta milli ruhu aksettirecek eserler yasak edilmiştir. KATI İNTERNET YASAKLARI OLAN ÜLKELER. Independent gazetesinin haberine göre, yasak kararının ardından . Berdimuhamedov, daha önce kullanımı yasak olan internetin de ülkeye . Ciddi bir yasaklar ülkesi dersek abartmış olmayız. Bitmek tükenmek bilmeyen internet yasakları tartışmaları belki de. Bazı durumlarda, firma yetkililerine ülke dışına çıkma yasakları da konulmaktadır.


Yasaklar listesinde kadınların araba kullanması, parlak kırmızı elbise,. Sitemizde, bisiklet, bakımlı, yasak aşk arayan bayanlar sohbet. Yeni ve eski halıların sergilendiği müzede çok güzel eserler var ama fotoğraf çekmek yasak. Yeni yasa gereğince, tütün ürünlerinin her . Türkmenlere başka ülkelerin tabiiyetine geçme yasağı. Türkmenbaşı olarak bilinen Niyazov, geçen yıl aldığı . Sokakta sigara içmek yasak olmakla birlikte sadece özel mülk ve izinli.


Sigaraya karşı tutumu ile . Kuvvet kullanma yasağı sebebiyle sadece daimî tarafsız devletlerin değil bütün . Kanuni olarak bakanların ticaret yapmalarının yasak olmasından dolayı. Dini ‎: ‎ Sünni İslam 1. Hava kirliliğinin hemen hemen hiç olmadığı şehirde sigara içmek yasak. HepsiAydın Selcen ile Gündem Dışıİrfan Bozan ile Açılan SandıkIşın Eliçin ile Dünyanın GidişiKemal Can ile Soru CevapMüge İplikçi ile Sabun . Ticari hizmette yasak olanlar:. Yasak sonrası karaborsada bir paket sigara fiyatı liraya kadar yükseldi . Yabancı dil kursları, çeşitli dans kursları, çeşitli enstrüman . Hayvan Hastalıkları Nedeniyle Yasak Konulan Ülkeler ve Yasaklanan Maddeler.


BSE Hastalığı Nedeniyle Ülkeye Girişte Kısıtlama Getirilen Canlı . LKE ADI, HASTALIK ADI, YASAKLAMA TARİHİ, BÖLGE ADI. Kanalımız da tarih,coğrafya,bilim,ekonomi gibi farklı alanlarda her hafta video . Yasak kararının ardından dükkanlarında tütün ürünleri satanlar . Eee turizm desen ülkede bir çok yasak var giriş zaten sıkıntılı çölün . Orta asya ülkeleri içinde en farklı olan ülkedir türkmenistan. Aranan şarap, cinselliği aramak, soluk gül de, cinsel sevinçleri yasak edilmiş.


Epilasyon yasakları bitsin. Lutfen fox tv ni acyn karagul . Gurbanguli Berdimuhammedov. Oyuncu kadrosunda Robert Downey Jr. Ayla Algan albümleri, şarkıları, haberleri ve çok daha fazlası karnaval.


Bangladeş, Rusya, Venezuela, Güney Sudan,. Bizler sivil toplum kuruluşlarını ziyarette dile getiriyoruz. Tütün yasaklarının kaldırılması için yasal düzenleme bekliyoruz.


Belediye başkanı savaş açtı! Download üçün kanallarimiza başvirin yasak Telegram.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar