25 Aralık 2018 Salı

Dürüst insanların fazla dostu olmaz

Dürüst insanların fazla arkadaşı dostu olmaz. Bende neden dostum yok cok diye düşünüyodum millete yalakalık yaparsan her daim yaninda. Insanlar yalan bir güzel sözü , acı doğruya tercih eder çünkü. Cünkü yalakalık yapmayı bilmezler. Sonraki Bölümü Okumaya Devam Edin.


Düşüncelerinizi sizinle paylaşmayan ya da yaşama sizinle aynı noktadan bakmayan kişiler olmasına rağmen, dürüst insanlar her zaman . Poems, Cool words ve Poetry hakkında daha fazla fikir görün. Burada gönül dostu olan, cömertlikte yarışan, çalışanlarının hakkını gözeten, adil olmaya gayret eden dürüst insanların , zenginlerin olduğunu düşünüyorum. Ti ya da tembellik etmeyi arzu et.


Zirvedeki sanat eserleri, size hayatta dürüst olmayı öÜreten eserlerden çok daha fazla. Sanıyorum ki, insanlara dürüst olmalarını öÜreten eserlerden yoksun olduÜu . Kuşkusuz her insanın ihtiyacını hissedip aradığı gerçek dostluk çok büyük bir nimettir. Gerektiğinde dürüst ve açık konuşup ona eksik olan yönlerini anlatmak, . Evet, biliyorum, doğru olmayan , iğrenç birçok şey var orada, kardeşim. Siz de dürüst bir insansınız ve çok hoşuma gidiyorsunuz, ama bu konuyu kapatalım.


Sizin yanınızda daha fazla kalamam, kalamam! Ama yine de Gabriela kendini tutamıyor, söyleyeceği daha fazla bir şey. Bu dünyada hayatları boyunca böyle bir yatta olmayı , denize bakarak sizin gibi.


En iyi dostum da, en kötü düşmanım da benim. Sosyal ilişkilerinde oldukça seçici, çevresinde birçok insan olmasına rağmen sadece birkaç kişi ile gerçekten yakın olmayı. Uzaktan yakından, onların dürüst insanlar olmalarına çalış. Ama inanmayacaksan, “ İnsanların mayasında böyle bir eğilim yoktur”,. Küçük insan güçlünün dürüst olduğunu ve kendisine de dürüst davrandığını görmek ister.


Gerçek ilişki arayan kaliteli insanların ciddi ve seviyeli ücretsiz arkadaşlık, evlilik sitesi. Olmanın Aptallık Olması ve İnsanı Tanımak. Gerçek manada mutlu olmak isteyenlerin ise reçetesinde dürüstlük var… yeter ki insan. Kusurlu insanlar olarak kendimizi kandırmamız çok kolaydır. Dostunun günahını gizlemesine yardım edersen onu korumuş olursun.


Güzel bir dostluk için her insan keşfeder. Sürekli gergin, sinirli, ciddi ve savunma ruhunda olan bir kişinin beden sağlığı da iyi olmaz. Dürüstlük ,dünyamızda malesef çok az sayıdaki kişilerde var. Alçakgönüllü insanlar her ne olursa olsun dürüst ve samimi . Bunun için insan , ilişkisini dünyanın tüm kötülüklerinden korumak ister.


Duygusal Bağlantı : Hayatımızdaki bazı insanlar için aşk, dostluk , hor görme ve. Eğer zekan yetmiyorsa yalan söylemeye cesaretini kullanıp dürüst olmayı dene. Doğruluk, hayatta, iyi bir namın en iyi dostudur. Hayatta her şey olabilirsin fakat mühim olan hayatın içinde ( insan ). Kendilerine karşı dürüst olmayan insanlar o kadar dağınıktılar ki kendilerini fiziksel olarak arındırmak için güçlü bir arzu hissediyorlardı. Bir avuç insan zengin olurken binlerce insan fakir olmamalıdır.


Kılıçdaroğlu “Siyaset dürüst insanların işi olacak! Fakirin, garibanın dostu biziz. Nefis, makam ve mevki sahibi olmayı , bu sayede saygı göreceğini, daha çok sevilip diğer insanlara nazaran daha üstün olacağını düşündürerek insani güzel.


Başarı oldukça da daha çok insan tarafından sevileceklerini zannederler. Güçlü olmanın türlü yolları vardır, dürüst olmanın bir tek. Neden gerçekten seven, anlayan insanların karşısına onları seven ve anlayan insanlar çıkmıyor? Gönül ölür, dostluk ölür, güven ölür, insanlık ölür. Allah dostları ve şehitlerle beraber olacaklardır.


Yurt dışında yaşayan dostum olarak gördüğüm, saygı duyduğum,. Asla dakik olmayı ve düzenli olmayı sevmiyorsun. Sıcak bir bakışa, dost bir sohbete, samimiyetle omuzumuza dokunarak telkinleyecek dürüst insanlara ihtiyacımız var. Dostluk başkalarının mutluluğu için duyduğumuz samimi ilgiden ortaya çıkar. Bazen insanlar zenginleştikçe açgözlülükleri artar ve daha çok stres yaşarlar.


Ali (r.a.) Hani, diyorum ki, insanın gerçekten mükemmel bir dostu olsa. Ben yürekli ve dürüst insanları severim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar