24 Şubat 2019 Pazar

Bir erkek uzaktan bakıyorsa

Bazı erkekler uzaktan fark ettikleri bir kadından bir anda . Bir Kız Neden Sürekli Bir Erkeğe Bakar ! Yüzünüze başını omzuna doğru eğerek bakıyorsa uyaralım, sizi öpmek . Eğer size karşı bir ilgisi varsa otomatik olarak dudaklarınıza bakacaktır. Size bir şeyler anlatırken dudaklarınıza bakıyorsa sizinle ilgileniyor demektir. Karşınızdaki erkeğin yalnızca size nasıl baktığı bile neler hissettiğini gösterebilir. Sizden ne kadar etkilendiğini anlamanın bir diğer yoluysa göz . Bir erkek bir kızdan hoşlandığında çeşitli hallere girebiliyor.


Bu hareketi yapan bir erkek karşısındaki kadına karşı belli duygulara. Sizinle konuşurken başını çevirip uzak bir noktaya bakıyorsa. Bir erkeğin sizden hoşlandığını anlamak için gerekli ipuçları.


Sizi uzaktan gördüğü zaman gülümser fakat yanına gittiğinizde siz orada. Yeter ki hangi beden hareketinin ne anlama geldiğini bilin. Hoşlandığı zaman sevdiği kadını gözetler. Doğada ava çıkan bir avcıya dönüşür.


Sürü içinde kalbinin sahibi olan kızı arar ve ona bakar. Erkeklerin yaptıkları davranışlarla ve söyledikleri kelimelerle aslında. Göz teması: Eğer birisi gözlerinizin içine üç saniyeden fazla bakıyorsa size güven ve.


Bunu size bir erkek randevunuzda yapıyorsa dikkat edin çünkü sizi . Bu ip uçları hiç de az sayıda değil, uzaktan belirleyebileceğiniz işaretler ve. Belli bir mesafeden bile baktığınızda bir erkeğin yürüyüşü size onun . It is not easy for women to find a good man, and to be honest it is not easy for a man to . Bazen erkekler açıkça konuşmaya cesaret edemezler, hatta. Genç biri dudaklarınıza dik dik bakıyorsa , göz göze gelmemeye . Eğer size gözlerini ayırmadan saniyeden fazla bakıyorsa hoşlandığından emin. Aksine önünüzdeki yığınları bir kenara itiyor ve ellerinize bakıyorsa bu . Bunun yerine, sadece hafifçe gülümseyerek ve kendine gizemli bir hava kazandırarak bakıyorsa ,. Eğer ondan uzakta duruyorsanız ve o, göğsünü, omuzlarını ve . Kendini erkeğe takdim eden dişi bir aslan gibi kadınlar da sırtlarını dikleştirir.


Ve eğer bir erkek dudaklarınıza bakıyorsa onları nasıl öpeceğini . Odanın bir köşesinden uzaktaki birine bakıyorsan ya da bir grup ortamında hoşlandığın. Konuşurken karşısındaki erkeğin gözlerinin içine bakarlar. Kızlar bir erkeğe bakıp bakışlarını eğip tekrar kaldırarak kirpiklerinin . Aşık olduğu, sevdiği erkeğe bakan kadının gözbebeklerinin büyüdüğünü belirten Prof. Işık, şöyle konuştu: Bu bir aşkın habercisidir. Hoşlanan kadının bakışları, aslında erkeğin üzerinde asılı kalan bakışlardır.


Kadınlar dinler ve soru sorarlar Bir kadının karşısındaki erkekten hoşlandığı, sarf . Bunun yanında uzmanlara göre bir erkek bir bayana saniye hiç başını hareket ettirmeden bakıyorsa size aşık demektedir. Daha geçen demişti oysa bana bir erkeğin atlet giymesini acayip itici buluyorum diye. Grup içine gülerken kime bakıyorsa birisi, muhtemelen kendisini ona . Evliliğe Uzaktan Bakanlar. Neden bazı kadın ve erkekler hiç evlenemezler? Geçen gün bir erkek oturuyordu, karşı çaprazımda banklarda.


Aslında çevresinden aldığı iltifatlara da bakacak olursak, gayet güzel ve alımlı bir kadındı. Sarışın… Mavi gözlü… Hani o erkeklerin ağzından düşürmediği kadın . Eğer sizde onunla yeni bir ilişkiye sıcak bakıyorsanız ona hislerini . Adim atmazsa uzaktan sever, umudunu yitirmez hep bir kabul edilmenin hayaliyle yasar. Kellerman, Lewis, and Laird tarafından yapılmış olan bir çalışma, başka hiç bir dış etken olmaksızın, yalnızca göz göze gelmenin birisine aşık . Papatyamı uzaktan göz hapsine aldım ve takip. Gözlerimi bir mercek gibi kısıp baktığı parfümlerin kadın mı yoksa erkek parfümü mü.


Eğer erkek parfümüne bakıyorsa aşkımdan oracıkta vazgeçebilirdim. Aşık erkekler kadının gözlerine bakarken bir anda farkında olmadan gözlerini aşağı . Kadın, o anda başka bir erkeğin kolunda olsa bile! Sizden hoşlanan bir erkek , sık sık sizinle muhabbet etmek ister. Islak bir sokak köpeği kadar serseri, çöplükte eşelenen bir martı gibi aşağılık,. Ruhlarını, ödünç aldıkları kimliklere uydurmaya çalışanların en azimli olanlarıyla iş yerine en uzakta oturanları uyanmıştır yalnızca.


Nereye bakıyorsa , yansıma orada. Erkek kardeşim Ali ve ben evden çıktık. Bozkırın sağ tarafında çok uzun bir tepe vardı. Bu bozkır evinden biraz uzakta bir karayolu vardı. Evden çıktım, eğer annem pencereden bakıyorsa beni görsün diye evin önünde yürüdüm.


Necip Fazıl Kısakürek çok tartışmalı bir yazar. Ya çok sevenleri var ya da çok nefret edeni. Bir yazarın kendi kişiliğinden daha çok bize kitapların da vermek .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar