25 Şubat 2019 Pazartesi

Köpek mama tablosu

Günde iki öğün mama vermek daha uygundur, fakat öğünleri azaltmak istiyorsanız bunu sabahları bir öğün olacak şekilde uygulayabilirsiniz. Köpek maması alırken nelere. Yavru köpek sahiplerinin dikkat etmesi gereken birçok konu yer almaktadır.


Tabağına konan onun için özel olarak hazırlanmış , doktor tavsiyesiyle almış olduğunuz kuru mama olmalıdır. Bu onun için en sağlıklı ve en güvenli ziyafet . BREED HEALTH NUTRITION ırka özel mama serisi köpeğin hemen algılayabileceği kaliteli besinler, mükemmel ham maddeler ve özel doğal aromalar ile .

Yukarıdaki beslenme tablosu günlük mama miktarına göre düzenlenmiştir. Her köpek cinsine farklı köpek maması bulunmaktadır. Sütten kesildikten sonra tabloya göre besleyiniz.


YABAN YETİŞKİN KÖPEK MAMASI tüm ırklar için bu özellikleri bir araya toplamayı. Küçük ırk ve tüm Irk köpekler için beslenme şekilleri ve yararlı bilgiler. Yavru maması miktarı yavaş yavaş çoğaltılarak kuru madde tüketimi arttırılmaya.


Tabloda gösterilen günlük mama miktarını vereceğiniz öğün adedine bölerek veriniz. Besleyici ve doyurucu özelliği ile en yakın dostunuzun ihtiyacını. Etli mamalarda da tablo farklı değil.

Bir diğer lüks mama markası olan Acana Grassland marka tahılsız kuzu etli köpek mamasının kiloluk . Royal Canin Mini Junior,aya kadar küçük ırk yavru köpekler için komple mamadır. Köpeğiniz için mama mı bakıyordunuz? Beslenme tablosu günlük mama miktarına göre düzenlenmiştir.


Advance, Affinity nin üstün kaliteli kedi ve köpek maması grubudur. Her ırktan ve yaştan kedi ve köpek için uygun özel besin ihtiyaçlarına yöneliktir. Mama Ambalajındaki Tabloyu Referans Alarak Başlayın.


Tavuk eti, köpek ırklarının çoğunda alerjik reaksiyonlara sebep olur, tüy dökümünü artırır. KURU KEDİ MAMALARI (DRY CAT FOODS). Bu yüzden Brit Care Yaşlı köpek maması formülizasyonu itibari ile tam olarak.


Mama üzerinde bulunan günlük beslenme tablosunu inceleyerek mama servisi yapınız. Somon ve Pirinçli Yetişkin Kedi Maması. Diyet köpek maması ve light köpek maması çeşitlerimizi kuru köpek mamalar kategorimiz altında bulabilir ve en uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz. Mama paketi üzerinde beslenme tablosu yer almaktadır, tabloyu inceleyerek köpeğinize mama. Yetişkin - Ağırlık (kg), kg, kg, kg, kg, kg, kg, kg, kg, kg, kg, kg, kg.


ANALİTİK BİLEŞENLER: Ham Protein: 2 Ham Yağ: 1 Ham Kül: 6. BESLENME TABLOSU : Vücut Ağırlığı(Kg) Günlük Mama. Kısırlaştırılmış kedi mamaları içeriğinde yoğun protein ve düşük yağ oranı bulunmaktadır. Kilo almaya yatkın olmaları sebebiyle en uygun mamalardır.

Kuru Mama içeriği: Kuzu eti 1 mısır, kurutulmuş kanatlı proteini, mısır grizi, mısır gluten unu, prinç kurutulmuş pancar küspesi, hayvansal yağ, sakatat, . Misyonumuz köpek mamasında yeni bir standardı temsil etmektedir. Birincisi evrimine uygun olarak et ve. NDEKİLER: Kurutulmuş Kuzu Proteini. Ancak daha sonra köpeğinizin iştah ve kondisyon durumuna göre verilecek miktarları . Paket üzerinde bulunan beslenme tablosunu inceleyerek mama servisi yapınız. Kediniz daha önce farklı bir mama ile besleniyorsa mevcut mama ile Hills Adult . Bu değerler tavsiye olup, köpeğinizin ideal vücut . Analiz Tablosu Ham Protein Ham Yağ Fosfor 6-1.


Aşağıdaki tablo ihtiyaca göre ayarlanacak şekilde, bir başlangıç noktası sağlamaktadır. Reflex Plus Adult Medium Large köpek maması içerisinde bulunan kuzu eti. Yarı katı mama ile ilgilenmeye başlar (ancak annesini emmeye devam eder). Baştaki tüyler köpeğin görüşünü kolaylaştırmak ve mama kabına girmesini . ADVANCE DOG LAMB RICE KUZU ETLİ YETİŞKİN KÖPEK MAMASI KG. Aşağıdaki beslenme tablosu , dengeli ve ihtiyaca dayalı bir beslenme kılavuzudur.


Labrador Retriever Irkını besler iken mama oranına çok dikkat etmeniz. Aynı şekilde kedilere de köpek maması vermemelisiniz. Genç köpekler ve laktasyondaki köpeklere sık sık veya ad libitum mama.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar