10 Haziran 2019 Pazartesi

Ingilizce öğrenme uygulamaları ios

Gramer kursları, altyazılı TED konferansları ve İngilizce makaleler gibi pek. Yeni bir dil ya da İngilizce öğrenme uygulamaları arıyorsanız, . Uygulama İçi Satın Alımlar Sunar. Duolingo ile İngilizce öğrenin. Herkes akıllı telefonları aracılığıyla bir şeyler öğrenmek, kendini geliştirmek istiyor. En iyi ingilizce eğitim veren bu ingilizce öğrenme mobil uygulamalarını kullandım ve ios ve android ingilizce mobil uygulamarını sizlere . Yabancı dil öğrenmek için dil kurslarına vakit ya da bütçe ayırmak her.


How are you, are you cola, are you disco demek değil İngilizce niha. Android ve IOS tabanlı yabancı dil öğrenme. English Ninjas, anadili İngilizce olan eğitmenlerle konuşma pratiği . Yaygınlaşan teknoloji ve akıllı telefon uygulamaları sayesinde başta İngilizce olmak. Bir öğrenci de olsanız, bir profesyonel yönetici de… Yeni mezun olup hayata atılan bir genç de olsanız, . IOS platformunda ücretsiz . LinguaLeo ile İngilizce, kullanıcılarına dil öğrenimini çeşitli etkinliklerle sunan bir İngilizce öğrenme uygulaması.


Türkçe dahil lisandaki “Dil Antrenörü” uygulamasını kullanıma sundu. Engly uygulaması eğlenirken İngilizce öğrenmeyi vaat ediyor. IOS da bulamadı arkadaşlar. Bir Gereklilik Oldu Günümüzde artık İngilizce ülkemiz dahil dünyanın neredeyse her yerinde konuşulan bir dil oldu. LANGUAGES ile Afrikaanca, Arapça, Çince, Flemenkçe, İngilizce , . HelloTalk ile ilgili eklemek istediğim, Genel anlamda dil konuşmak veya öğrenmek isteyenlerin çoğunlukta olduğu bir program.


Dil tercihimi nasıl değiştirebilirim? Meditasyon uygulamaları stresi azaltır, kan basıncını düşürür ve endişeyi giderir. Eğer hızlı, eğlenceli ve ücretsiz bir şekilde İngilizce öğrenmek istiyorsanız, sizin için. Her gün bin kişinin daha katıldığı bu dil öğrenme uygulamasında milyon kişi ile. Say Hello uygulamasını iOS kullanan herkes indirebilir.


Farklı ve etkili yöntemlerle . OS platformunu tercih etmemdeki en önemli sebeplerden biri olan AppStore, belli bir alanda alternatif belkide yüzlerce hatta binlerce . Akıllı telefonunuza yükleyeceğiniz dil öğrenme uygulamaları ile günün her anında İngilizce , Almanca, İspanyolca, İtalyanca, Rusça, Japonca . Bugünkü uygulama serimizde Learn English Podcast incelemesi yapacağız. Akıllı cep telefonlarınız üzerinden İngilizce öğrenmek istiyorsanız, bu işlemi oldukça basit ve kolay şekilde. Bu uygulamanın amacı ingilizce öğrenenlerin dinleme becerilerini . Telefonunuzla, her yerde İngilizce öğrenebilirsiniz.


Bir Ayda İngilizce uygulaması ile sıkılmadan hem kelime öğrenip hemde cümle kalıplarına . Sunduğu diller: İngilizce , İspanyolca, Fransızca, İtalyanca, Rusça, . Abc Wow uygulaması , çocuğunun İngilizce temelini atman için çok. Sen neler yapabilirsin: Küçük Yaşta Çocuğunun İngilizce Öğrenmesi için 7 . Harika üşengeçler için tasarlanmiş. Diğer uygulamalardan farklı kılan kısmı GIF kullanarak . Artık her bir ders için para ödemene ya da dil okuluna gitmek için . IOS ve ANDROID CİHAZINIZA İNDİRİN. Ancak her İngilizce olan oyunun, ingilizce adına gerçekten faydalı . Etkili İngilizce , İspanyolca, Almanca, Fransızca, Çince ve Tay öğrenme LingLing. Sanat ios meb kapatma oğlumun her uygulama üniversite öğrencilerinin flört.


Apple iOS öğrenmek için ihtiyacınız olan tüm video dersleri bu bölümde bulabilirsiniz. Apple iOS ile ilgili tüm detayları uygulamalarla öğrenerek kendinizi. Mobil uygulama ile LinkedIn avantajlarından yararlanın. LinkedIn mobil uygulamasından , İşler, Gruplar, Pulse ve daha fazlası için özel uygulamalara , iOS veya . Ingilizce arkadaşlık uygulamaları - Register and search over million singles: chat.


Mevcut İngilizce bilginizi geliştirmek için kullanabileceğiniz Voxy, içerisinde kişiselleştirilmiş dersleri . D etkileşimli İngilizce öğrenme oyunudur. DynE okuma ve yazma ile İngilizce öğrenme yönteminden daha farklı yöntemler ile İngilizce öğrenmenizi sağlayan bir uygulama. Hastaneler için iPad Anket uygulaması ! Ben başla deyip öğrenmek istediğim dil kısmından İngilizce tercihi yapıyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar