13 Haziran 2019 Perşembe

Klorsuz havuz dezenfektanı

HAVUZ DEZENFEKTANLARI BURSA. TanıKlor içermeyen çok kuvvetli sıvı halde bir . Oxipool havuzları US Environmental Protection Agency (EPA) tarafından onaylanmış halojen olmayan tek dezenfektandır. Etki mekanizması ile mikroorganizmalar bu dezenfektana karşı direnç geliştiremezler. Uzun süre etkili buharlaşmayan bir dezenfektandır. Ama yüzme havuzları klorla . Hidroliz sistemi her havuza montaj yapılabilir az bir tuz konsantrasyonunda.


H2O) halinde oksidan ve dezenfektan ile iyonik türlerin üretilmesi gibi. O zaman neden havuz dezenfektanı ağartma tozu, sıvı klor ve bromin kloru kullanımı için tavsiye edilmez. Aşağıdaki dezenfektan ürünleri analiz edelim.


Amerika, İngiltere, Avustralya, İspanya, İtalya, Fransa, İsviçre, Japonya gibi ülkelerde yılı aşkın süredir kullanılan klorsuz havuz teknolojisi şimdi ülkemizde . Aqua Kristal-B havuza uygulandıktan sonra beraberinde sadece pH ayarlayıcı kimyasal kullanılır. Oxipool, ülkemizdeki tamamen klorsuz tek sistem. Etk mekan zmas le m kro organ zmalar bu dezenfektana kar d renç gel t remezler. Organik kirleticileri okside ederek dezenfektanın etkin kullanımını sağlar.


Dezenfektan Ürünler,Temizlik Ürünleri Hammadde Tedariği. Tuz Klor Jeneratörleri kimyasal kullanımına son veren ekolojik havuz dezenfeksiyon sistemidir. Geniş spektrumlu bir dezenfektandır.


Yeni nesil klorsuz havuz dezenfeksiyonu ürünleri nelerdir? Haftalık klorsuz Aktik Oksijen ŞOK. ACO özelikle dış havuzlar için çok etkilidir ve klorsuz havuz sistemlerin temelidir. Her türlü havuz sorunlarında, sorularınıza cevap bulabileceğiniz tek adres.


CLIMACIDE, Split klima dezenfektanı. KLORDİOKSİT, Evsel su sistemlerinde hijyen kontrolü için klordioksit jenaratörleri kullanılır. PFERRODOR 23 Aktif oksijen içeren klorsuz şok dezenfektan. Süs havuzu ürünleri fıskiye,şelale,pompa,bağlantı elemanları ışıklandırma ve süsleme aksesuarlarıyla “Anahtar Teslim” prensibini benimsemektedir.


Klorun dezenfektan etkisini destekleyerek daha etkin bir ekilde kullanımı sağlar. H düşürücü ve stabilizatörlü aktif klor içerikli 2gr. Yüzme havuzu ve Jakuzi sularında bakteri, virüs, mantar, yosun ve. Su içerisinde parçalandıklarında hidrojen peroksite dönüşen . Türkiye, Türk tedarikçisi ve fabrikası, üretici, ihracatçı firma Ankara. Yok etmek için büyük miktarlarda klor veya klorsuz şok gerektirir.


EN AZ bir LİTRE eklenmesini gerektirir. Havuz Temizliği, Bakımı Ve Tadilatı. Dozaj: 1ppm su sertliğine kadar 100mhavuz suyu için lt. Bağlı klor gidermek için klorsuz şoklama ajanı.


Organik maddeleri ve yosunları çöktürerek havuz suyunun mikrobiyolojik olarak temizliğini arttırır ve dezenfektan kullanımında . Algex Protector Özellikleri Katyonik esaslı dezenfektan …. Dechloramin kimyasalı havuz suyunda bağlı kloru gidermek için oksijen esaslı klorsuz şoklama . Granül klorlar açık yüzme genelde ve aktiviteli ve stabilizatörlü . PRO BROM T ( klorsuz dezenfektan ). Klorsuz havuzlarda kış ayalarında derece. Element hali sıvı olmasına karşın , havuz dezenfektanı olarak kullanılan formu sıvı olarak mevcut değildir. Etiketler: havuz detterjanı, havuz dezenfektanı, klorsuz havuz deterjanı, klorsuz havuz dezenfektanı. PL 00 KLORSUZ DEZENFEKTAN , 20 KG, 1. PL 00 YOSUN ÖNLEYİCİ, 30 KG, 1. EPA tarafından onaylanan halojen olmayan tek dezenfektandır.


Firmamız ülkemizde dezenfektan alanında oluşan ihtiyaçları karşılamak, dezenfektan ürünlerinde ithalat bağımlılığımızı azaltarak,ürettiğimiz . Potasyum monopersülfat yani klorsuz olan yöntem budur. Hidrojen peroksitin dezenfektan özelliği kolloidal gümüş ile güçlendirilmiştir. Ozon gazı bilinen en sağlıklı ve güçlü yüzme havuzu dezenfektanıdır.


MULTI ACTIONTAB ÇOK İŞLEVLİ DEZENFEKTAN - kg, Sorunuz. Wyndham Istanbul Kalamış Marina klorsuz , sağlıklı havuzları , geniş. Temel yetkinliğiniz, oteldeki küçük ve büyük misafirleri çeşitli inceliklerle şımartmaktır.


Buna çoğu zaman cazip bir yüzme havuzu veya lüks bir spa dahildir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar