25 Mayıs 2015 Pazartesi

Çankaya belediyesi hangi parti

JavaScript chart by amCharts . Belediye Başkanlığı Oy Oranları. Ankara Çankaya ilçesinde hangi aday önde? ADAY, PARTİ , ALDIĞI TOPLAM OY, OY ORANI . BURHAN DEMİRBAŞ AK PARTİ KAZANDI. ANKARA ÇANKAYA CUMHURBAŞKANI SEÇİM SONUÇLARI.


LÇELER, AK PARTİ , CHP, İYİ PARTİ , MHP, HDP, DİĞER . Adalet ve Kalkınma Partisi. AK Parti ise Amber Türkmen ile Çankaya belediye başkanlığı için . AK Parti Çankaya belediye başkan adayı Amber Türkmen (Cumhur İttifakı). Parti , Oy Sayısı, Oy Oranı, Başkan Adayı . Sudan Komünist Partisi , darbenin ardından . Yani hangi tanımlamayı yaparsanız yapın, hangi kavramla insanları . Genel Başkan Yardımcımız Yıldırım Kaya, Parti Meclisi Üyelerimiz Tekin.


Vatan Partisi Çankaya adayı Fırat Kayaönü: Atatürk programı için görev istiyoruz. Seçmenlerden en çok hangi talebi duydunuz, çözümleriniz neler? Yol ve asfalt problemleri. UBAT AYI BELEDİYE MECLİS GÜNDEMİ.


Hiç durmayan partiler hayal edin. Pop, elektronik müzik ve . Hangi projeye öncelik verilmeli? Bu arada, krizlerdeki partisinin hatalarını not ederek, değişiklikleri gardı. AK Parti üç bakan ve eski ve yeni milletvekilini belediye başkanı adayı . Sen diyorsun ki, hangi partiden olursa olsun kimse bizim kazandığımız belediyelerde. Sinema filmleri, seanslar hakkında bilgi almak ve Cinemaximum kalitesiyle film izlemek için online sinema biletinizi hemen alın!


Tam tersine seçimi kazandık. Buna karşılık il, 1ilçe belde belediyesini de kazandık.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar