28 Mayıs 2015 Perşembe

Tac mahal giriş ücreti 2017

Buraya bir tavsiye bırakmak için Giriş yap. Bu inanılmaz yapıyı görmek . Giriş Ücreti : Gündüz 7rs, gece 7rs. Yerliler için giriş ücreti kat arttırıldı. Reviews Çok güzel it was so good I. Modern Çelebi moderncelebi. Tac Mahal , yeni sezona “Merhaba” dedi.


Bize 7rupi olan giriş ücreti Hintlilere sadece rupi ve bu adamlar gezmeye ve . Seyahat güncellemeleri almak ve diğer gezginlere mesaj göndermek için giriş yapın. Fiyat içeriğine vergi ve ücretler dahil değildir. Grubumuzdaki Hintli arkadaşın . Tüm bunlar olurken odaya girişimizin üzerinden saat geçti. Taksimetre kullanımı yaygın olmayan şehirde taksiye binmeden önce mutlaka gideceğiniz yer ve ücreti konusunda net olarak şoförle anlaşın.


Tur, özel araç, Anıt giriş ücretleri , Açık büfe öğle yemeği, Profesyonel tur rehberi . Misafirler için ücretsiz yüksek hızlı (kablolu) İnternet, ekspres giriş hizmeti ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Taj Mahalın karşısında kurulmuş botanik bir parktir. Yabancı ziyaretçiler için de . Otopark : Var ( Ücretsiz , Kapalı). Biletinizi atmazsanız, aynı gün içinde başta Agra Fort olmak üzere birkaç tarihi mekanda bu bileti göstererek buralara girişte alınan ücret üzerinden. Nepal - Hindistan Turu Türk Havayolları İle.


Biletler gün doğumundan bir saat önce alınabiliyor. Güzel dans gösterilerininde yapıldığı bu mekana giriş ücreti TL. KPSS Genel Yetenek Genel Kültür oturumunda sorulan sorular.


Bugün bayram olduğundan tıklım tıklım. Bunun dışındakilerin fiyatı ya uygun ya da ücretsiz. Konaklama için çok uygun yerler de . Keşanlı Ve Ali Destanı ücretsiz gösterimi ile sizlerle buluşuyor.


Bu ise Özgürlük Heykeli zemin seviyesi giriş ücretinin TL. His sculptures cover various issues including environmental crisis, peace, religious .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar