28 Mayıs 2015 Perşembe

Dikili denizköy plajı

Cafe var yine :)))cok sakin ve bakir bir köy denizköy. Dikili de en güzel sahillerden biridir. Hanımın Koyu, Pizza Plajı , Kayra Plajı , Fransız Ilıcası ve Çiftliği, Bademli . Plajlarında şezlong ve şemsiye kiralanabilecek işletmeler de bulunur.


Denizköy sahilde gezmeye devam. Find unique places to stay with local hosts in 1countries. Belong anywhere with Airbnb. Uzunkum Mahallesi, TEM Otoyolu. Ayrıca çevre koy ve plajlarda ihtiyaçlarınızı karşılayabilecek büfeler.


Tekrar dikili tatili için tercihim Akçay otel olacaktır. Hanımın köyü, Pizza Plajı , Kayra Plajı , Fransız Ilıcası ve çiftliği, Bademli Ilıcası, Hayıt . Bu mesafe arabayla yaklaşık olarak saat dakika sürecektir. Uçak ile seyahat etmeyi planlıyorsanız, . BADEMLİ HALK PLAJI , DİKİLİ.


Narlıdere Koyu Plajı , beach. Türkiye ile ilgili fikirleri keşfedin. Plaj futbolu, Kum bir alanda oynanan ve futboldan türetilen takım sporudur. Hayıtlı Plajı e yakın otelleri ara. DENIZKOY - DIKILI (IZMIR) 2. Loading… Taşev butik otel.


Dünya plajları arasında olan mevkilerin pek çoğu anı zamanda doğası ile de. Tatil kum eglence gunes denizköy turkey. Urla Demircili Plajı İzmir.


Bu sayfaya yukarıdaki Düzenle butonunu kullanarak katkıda bulunabilirsiniz. Kıyı da çok güzel bir plajı ve yerleşim birimleri vardır. Otelimiz aynı zamanda köpek dostu ve mavi bayraklı bir plaja sahip.


Bayraklı bir Plajı olan ve daha birçok özelliği . Emsalsiz Sıfır Eşyalı Villa Çandarlıda Plaja 1Metre Merkezde. Mavi bayraklı plajların bulunması. Masa Tenisi; Tüpsüz Dalış; Karaoke; Kapalı Oyun Alanı; Kapalı Havuz; Açık Havuz; Spa Merkezi; Sauna; Hamam; Jakuzi; Kaplıca; Havuz Havlusu; Halk Plajı.


Termal Havuz; Özel Plaj ; Açık Havuz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar