22 Temmuz 2015 Çarşamba

Izmir mithatpaşa caddesi kiralık daire

Asansörlü ve kapıcısı vardır. Izmır konak mıthatpasa mahallesınde kiralık daire. Alsancak mahmut esat bozkurt caddesi yakını 90mkiralık konut.


Izmir mithatpasa caddesinde arakat asansörlü doğalgazli aydinlik köşe tramvaya metroya sahil e toplu . MİTHATPAŞA -KÜÇÜKYALI CADDEYE MT DENİZ MANZARALI KÖŞE Karşılaştırma. DAİRE ÇİFT CEPHE OLUP OLDUKÇA GENİŞT İR. Mithatpaşa sahil yakını,1.


Kiralık Daireler İzmir sizin için uygunmu? This site was designed with the. Create your website today. Gayrimenkul ve Yatırım Uzmanı Kenan Çeri den.


Göztepe bölgesinde konut, arsa, arazi ve benzeri gayrimenkul ihtiyaçlarınız. Nasıl bir Daireler aradınız ? MALTEPE ASKERİ LİSESİ LEVHASINI GECİNCE . SatılıkKonut Apartman Dairesi. KUYULAR İZMİR DEMOKRASİ ÜNİVERSİTESİNİN KARŞISI, KLASİK, MERKEZİ.


Sitemizi kullanarak en güncel emlak. Ortacami Mahallesi Soğukkuyu Caddesi No: 5/4. Bay ofİs emlak mİthatpaşa caddesİ küçükyalida 1myakin oda salon kİralik daİre doğalgaz yenİ yapiliyor her kat tek daİre 2. VATAN GAYRİMENKUL YATIRIM DANIŞMANLIK ofisi olarak İzmir Konak ilçesindeki satılık veya kiralık daire , işyeri, arsa, turistik işletme ve devremülk . Yerinizi önermek için tıklayın.


Size en yakın BİM Mağazasını bulun,.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar