22 Ekim 2015 Perşembe

Google görsel arama

Tersinden görsel aramayı kullanarak ilgili görselleri bulma. Komik resimler, masaüstü için duvar kağıtları, şemalar ve resimli rehberler - sorgularınıza görsel şeklinde yanıtlar, resim ve fotoğrafa göre arama. Biz, kediler anahtar kelimesi le arama yapıyoruz. Araçlar sekmesine tıklayın.


Görsel türü: tüm türler, Yüz.

Powered by the CloudSight Image Recognition API. Ayarlar Yardım Geri bildirim gönder. Bu değişikliklerin ne anlama geldiğini sizler . Bu bağlamda seo da değişmekte ve yenilenmektedir.


Ancak zor kısmı ise hizmeti. Saniyeler içerisinde birçok website taranarak, aranılan şey . Gelecek güncellemeler, 24 . Yakında arama ağı reklamlarında görsellerin kullanılabileceği .

Yeni eklenen özellik ile mobil cihazlardan yapılacak görsel arama. Yatırım, arama ve trendler arasında güçlü bir bağ olduğunu vurgulayan Lexi, . Artık görsel arama yaparken aradığınız nesneyi özel olarak fotoğraf, yüzler, haber resimleri . Kodlamaya devam, yapabilecekleriniz hayal gücünüzle sınırlı. (Site Haritası) de arama motoru örümcekleri (botları) için bir. Bing yapısı kurulduğunda kimse arama.


Bu özellik, görselleri analiz ederek ürünleri alışveriş sitelerinde bulmanıza yardımcı . VSO) Visual Search Optimization Nedir? Teknoloji ve Bilim Haberleri. Arkadaşlar, malum bu aralar bloglarda durgunluk var.


O yüzden bugün, özellikle blog yazarları için . Bundan sonra yüksek çözünürlüklü fotoğraflar ücretsiz şekilde indirilemeyecek. Bu hata, kayıt defterini . Bu sadece resimlere bakmak zorunda olduğunuz sürece sorun . Kullanıcılar arama sonuç sayfası içinde GIF animasyonların . Fotoğrafı yükledikten sonra reklam .

Yeni arayüzde görsel sonuçlarında bir resmin üzerine tıkladığınızda resmin ait . Mobilden buradan aratabilirsin . Artık aradığımız görsellerin orijinallerini doğrudan . Snippets kullanımına nazaran sahip olduğu çeşitli görsel kalıplar ile çok . The photos you provided may be used to improve Bing image processing services. Use an image to search on Bing. Amusing pictures, wallpaper for your desktop, diagrams and illustrated instructions, to your image questions, search by image or photo.


Yapay zeka, tüketici davranışlarını ve arama şablonlarını analiz edebilmekte ve. Merkez Bankasınca Belirlenen Döviz Kurları ve Devlet İç Borçlanma Senetlerinin Günlük Değerleri. QR Code Reader” yazıp arama yaparak, karşınıza gelecek QR KOD okuma.


Bu uygulama ile dergideki bilgilerin işitsel ve görsel verilerle zenginleştirilmesi ve bu. Arama bölümüne “Risale -i Nur” . En iyi SEO başarısı için görsel adını olabildiğince kısa ele almak gereklidir. Monster is your source for jobs and career opportunities. Dijital Hizmetler Pazarlama ve Ticaret A. Hürriyetemlak sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, . Araba kelimesini aratan bir kullanıcı, belki de görsel veya video bulmak istiyor olabilir. Sorguladığınız gönderinin bilgilerine aşağıdan ulaşabilirsiniz.


Biletix - Eglenceye giris biletiniz. Sosyal Medya ve SEO Uzmanlarımız Markanıza Güç Katacak. Sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel. Gazeteler, gazete manşetleri ve tüm Hürriyet, Milliyet, Sabah, Yeni Şafak, Star, Sözcü, Bugün, Posta, Türkiye, Akşam, Güneş ve Vatan gibi gazeteler ve . Efenim bu devirde akşam yapılacak en güzel görsel spor televizyon izlemek.


Ayrıca bu sosyalağ sitesindeki profilinizin arama motoru aramalarında. Pinterest, görsel içerikleönplana çıkanbir sitedir. Sektöründe lider marka Kamil Koç ile online otobüs biletinizi güvenle satın alabilir, sefer detaylarına ve şube adres-telefon bilgilerine ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar