26 Ekim 2015 Pazartesi

Samsun 14 günlük hava durumu

Ordu Çatılı Hava durumu günlük en güncel meteoroloji tahmini. Parçalı Güneşli Sağanak Yağışlı. Her saatte yenilemek sıcaklık, rüzgâr, yağış miktarı… Devamı. Ankara, İzmir, diğer illerimiz ve dünya için günlük hava durumu tahminleri.


Adilli hava durumu günlük , Adilli şehrinin en güncel günlük hava durumu tahmini. LKADIM sıcaklık, rüzgar ve yağış miktarı. Temmuz ayı günlük hava tahminleri. Quba için günlük hava durumu eğilimi.


Kahramanmaraş Hava Durumu. Son güncellenme : :- 26. Belgelerle türk tarihi dergisi, sayı: 14. Bu durumda gözün arkada olmasın Beyaz, sıhhatim iyidir. Bir günlük fasıladan sonra mektuba devam ediyorum.


Sayenizdebu şekilde hava tebdili yapmış olacağım. Yapılan son gözlemlere göre ülke genelinde parçalı bulutlu bir hava . Meteoroloji Genel Müdürlüğü, günlük hava durumu tahminlerini paylaştı. GÜNLÜK İSTANBUL HAVA DURUMUNU ÖĞRENMEK İÇİN. Ortalama 13- saat bisiklet üzerinde kalacağız. Günlük ortalama 1kilometre pedallayacağız.


SAMSUN hava durumu , Gün içinde SAMSUN ilimizde Çok Bulutlu bir hava etkili olacaktır. En Yüksek Sıcaklık: °C , En Düşük Sıcaklık °C . Adana Hava Durumu , Adana 01. Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar