16 Ekim 2015 Cuma

Samsun çarşamba hava durumu

Bulutlarla Kaplı, , , , , , , ,. Hava Koşulları - Yakın Yerler. Nem, , , , , , , ,. Saat, Beklenen Hadise, Sıcaklık (°C), Hissedilen Sıcaklık (°C), Nem ( ), Rüzgar Yönü, Ort. Samsun - İstanbul hava durumu. Ankara, İzmir, diğer illerimiz ve dünya için günlük hava durumu tahminleri.


Anlık sıcaklık, yağış, rüzgar, son . Bulutlu ve Gök Gürültülü Sağanak Yağışlı. NÜMÜZDEKİ GÜN HAVA DURUMU NASIL OLACAK? Meteorolojinin son hava durumu tahminlerine göre, Orta . Yağışlar çarşamba gününe kadar devam edecek. Sizi gideceğiniz yerde kötü hava şartlarının beklediğini önceden biliyorsanız, bu şartlara göre hazırlanmak daha kolaydır!


Bölge Müdürlüğünün açıklamış olduğu hava durumu tahminlerine. Perşembe gününden itibaren ömrünü tamamlıyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı. SAMSUN ÇARSAMBA HAVALİMANI.


The forecast shows local time for Çarşamba. Mart Çarşamba hava durumu. Ayrıca yüksek ve iç kesimlerde kar yağışı beklenmektedir. Kabaceviz için hava durumu , yağmur radarı, hava durumu raporu, uydu görüntüleri, hava durumu endeksi ve hava.


Mayıs Çarşamba günü resmi tatil olacak kamu çalışanları tatil yapacak. Yani çalışanlar bugün işe gitmeleri durumunda mesai alacaklar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar