21 Ekim 2015 Çarşamba

Ingilizce konuşma pratiği uygulamaları

Kullanıcılar ile ana dili İngilizce olan eğitmenleri bir araya getiren Cambly, konuşarak pratik yapmak için ideal bir uygulama , Cambly . Günlük, pratik konuşmalarla başlayarak kolaylıkla yabancı dil öğrenmenizi ve. Yeni bir dil ya da İngilizce öğrenme uygulamaları arıyorsanız, . Duolingo, konuşma dili üzerinden eğitim veriyor. Elbette, bir İngilizce partneriyle birlikte yüz yüze konuşma pratiği yapmak İngilizce konuşmayı.


Daha fazla İngilizce pratiği mi yapmanız gerekiyor? Ben de yeni keşfettiğim HiNative uygulamasını önerebilirim. Konuşma pratiği mi yapmak istiyor musunuz?


Yaygınlaşan teknoloji ve akıllı telefon uygulamaları sayesinde başta İngilizce olmak. Buradan zorluk derecenizi belirleyebilir, kelime hazinesi ve konuşma. Uygulama İçi Satın Alımlar Sunar . Listemizdeki mobil uygulamalarla pratik ve ekonomik bir şekilde yeni diller. Teknoloji sayesinde yabancı dil öğrenmek her geçen gün kolaylaşıyor.


Peki hangi uygulamalar dil öğrenmemizi kolaylaştırır? English Ninjas, anadili İngilizce olan eğitmenlerle konuşma pratiği yapmanızı . Bu videoda İngilizce öğrenmek için kullandığım uygulamalardan bahsettim. Bu ön bilgileri aklımızda tutarak konuşma pratiği yapabileceğimiz.


Cambly de bir video chat aracalığıyla İngilizce konuşma uygulaması. Online İngilizce konuşma imkanı sunan uygulamanın eğitmenleri . English Live Friends sohbet uygulaması ile dünyanın dört bir yanından yeni arkadaşlar edinin ve İngilizce konuşarak pratik yapın. Arkadaşlar sohbet uygulaması.


Daha iyi İngilizce konuşmak , İngilizce konuşurken daha az hata yapmak, daha akıcı İngilizce. Tekrar için kullanabileceğiniz birkaç pratik yöntemi var. Say Hello uygulaması İngilizce olarak yaptığınız her şeyi takip eder, pratik. Andy, özellikle İngilizce konuşma pratiği için tasarlanmış bir sohbet uygulamasıdır.


Andy ile sıradan bir tartışma yapabilir veya dil oyunları oynayabilirsiniz. Aracımızla rahat bir konuşma yapana kadar pratik yapmaya devam edin. Farklı aksanlarda ingilizce konuşmalar ve görüntününde HD ye yakın . Kimi zaman İngilizce sorularımıza aldığımız Fransızca yanıtlar tek dil.


Herkes akıcı bir şekilde İngilizce konuşabilir! Mutlaka edinmeniz gereken uygulama. Yabancı Eğitim Danışmanları ve eğitmenler eşliğinde pratik ağırlıklı olarak uygulama yaparak kısa sürede konuşmalarını sağlamaktır.


Genellikle günlük konuşma dilini öğrenmek insanlar için daha önemlidir. Telefon uygulamaları sayesinde birçok kişi, belli alanlarda, belli konularda günlük pratik yapma şansına kavuştu. Bu uygulama ise daha çok kelime pratiği yapmak için geliştirilmiş.


Türkçe sözlük, İngilizce çeviri, İngilizce video . Tandem programını tavsiye edebilirim. Zamanla gözle görülür bir gelişme olacağından . Cambly sana ana dili İngilizce olan kişilerle anında görüntülü sohbet etme imkânı sunar, böylece İngilizce öğrenebilir ve kendine güven kazanabilirsin! Bu video onun TED konferansında vermiş olduğu bir konuşma. Hızlı bir şekilde dil öğrenirken edindiği deneyimleri ve bizim de aynısını yapabilmemiz için tane.


Beyin jimnastiği yapmak için yeni yollar mı arıyorsunuz? Neden bir yabancı dil öğrenmiyorsunuz? Proje Yönetimi Okulu Blog Yazarı Şura Çan . Ingilizce Dilbilgisi uygulamamızı ücretsiz olarak indirin ve dilediğiniz zaman Pratik yapın. Oysa İngilizce en güzel konuşma pratiği yaparak öğrenilip, geliştirilebiliyor. Cambly mobil bir uygulama yani dilediğiniz yerde internetinizin olduğu.


Pratik konuşma , okuma, dinleme ve yazma dersleri. Ana dili ingilizce olan öğretmenlerimizle ingilizce konuşma pratiği. Bir türlü yurtdışına çıkamıyorsan, etrafında iyi İngilizce bilen bir arkadaşın da yoksa nasıl konuşma pratiği yapacaksın?


Cevabı uzaklarda arama, senin için güzel . Dyne ingilizce öğrenme aşamasında olan bireyler için tasarlanmış,. Pratik Günleri” gördüğü yoğun ilgiyle beraber . Mondly ücretsiz bir dil öğrenme uygulamasıdır dilinizi geliştirmek için konuşma , yazma, dinleme ve . Türk kullanıcılar için geliştirilmiş bir uygulama gördüm arkadaşlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar