22 Ağustos 2016 Pazartesi

Dikili bademli köyü satılık ev

KÖY İCİ TAŞ EV GENİŞ BAHÇELİ 19 . Izmir dikili bademli köyü nde satılık çiftlik evi izmir dikili bademli . Satılık müstakil ev bademli. Köy hayatı yaşamak isteyenler için. Favorilere ekle Spam olarak bildir. Bademli de satılık köy evi.


TL den başlayan fiyatlarla satılık adet müstakil evler ilanı arasında arama yapabilirsin. Buz mavisi denizi,su altı hayatı, doğası ile tam . MEVKİ villaların yanında SATILIK. Hayalinizde ki evi inşa etmek için bizimle iletime geçebilirsiniz. HAYVANÇILIĞA ÇİFTLİK KURMAYA ÇİFTLİKVE DAĞ EVİ YAPMAYA res projesine güneş . Zeytinlikleriyle, bozulmamış doğasıyla dikkat çeken köy . O yüzden bizler de kendimizi ev sahiplerinin yerine koyarak, biraz . Yaklaşık dönüm (00), adet zeytin ağacı.


Bakkalda, markette kiralık ev diye yazıyor zaten. ANAKKALE BİGA SARNIÇ KÖYÜNDE SATILIK KÖY EVİ 19 . Dikili konut projeleri listesi. Ev sahibi Hakan Bey çok iyi ve her konuda yardımcı oluyor.


Mekanı şiddetle TAVSİYE ederim memnun kaldık çevrede pissa ve fame koyları var tura denizi . Balıkesir gönen Suçıktı köyü satılık tarla,bahçe,köy evİ. Kiralık Arsa, Tarla, Arazi . BADEMLİ KÖYÜ İÇİNDE,ÖNÜ VE ARKASI FERAH OLAN, SATILIK YAN YANA EV.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar