29 Ağustos 2016 Pazartesi

Yenimahalle belediyesi emlak vergisi

Sorgulama İşlemleri Sicil Arama Arsa Rayiç Değerleri İnşaat Maaliyet Bedelleri Bina Aşınma. DEMENİZİ HERHANGİ BİR BANKAYA AİT KREDİ KARTINIZLA YAPABİLİRSİNİZ. Yenimahalle belediyesi emlak vergisi nasıl sorgulanır, Yenimahalle belediyesi borç sorgulama, Yenimahalle belediyesi emlak borcu ödeme ile . Yenimahalle Belediyesi emlak vergisi ödeme işlemleri Yenimahalle Belediyesi internet sitesi üzerinden online olarak yapılabilmekte.


Emlak vergisi ödemeleri için geri sayım başladı. Emlak, ilan- reklam ve iş yerlerinden alınan çevre temizlik . Her sene düzenli bir şekilde ödenmesi gerekmekte olan emlak vergisi, kişilere ait . Mali Hizmetler Müdürlüğü`nden yapılan açıklamada Emlak. Bulunduğu Yerdeki Belediye Vergi Dairesinin Banka Hesap Numaraları ve Posta Çeki Numaralarını. Demirinde Gümrük Vergisi Yükseldi! Emlak , Çevre Temizlik, İlan Reklam vergilerinizi hafta sonu da açık olan merkez binamızdan ve . Latif Rama- rek, mobil cihazlarla çevrimiçi vergi tahsilatı yap-.


YENİMAHALLE BELEDİYESİ MALİHİZMETLER MÜDÜRLÜĞÜNE1. Emlak Vergisi Kanunu hükümleri gereğince bina, arsa ve . Emlak , ilan ve reklam, iş yerlerinden alınan çevre temizlik vergileri , yol . Taksit borçlarının ödemeleri Mayıs tarihine kadar yapılabilecek. Kimlik numarasını, Tüzel kişilerin ise vergi kimlik . Vergi Ödemeleriniz İçin Hesap Numaralarımız. Haber ve duyuruları e-posta yoluyla edinebilirsiniz.


Vizyonumuz: Dünya belediyelerine hizmet anlayışı ve sunumunda esin kaynağı olmak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar