23 Ağustos 2016 Salı

Ikü etkinlik takvimi

Objektif Testler Eğitimi” Bitişi. Konum Bilgisi: Ataköy Yerleşkesi İlgi Alanları: Ataköy Kampüsü, . KÜ ve İKEK öğrencileri, mezunları ile akademik ve idari personelinin indirimli olarak katılabileceği etkinliklerin takvimi için hazırlanan . Kültür Üniversitesi ( İKÜ ) Kültür Ajandası, üniversitenin nabzını tutarak etkinlik haber ve duyurularını Kültür Ailesi ile paylaşır. MSGSÜ İstanbul Devlet Konservatuvarı Satışta.


Mimarlık Günleri : Anlatı ve Tasarım Atölyesi 13:- 16:00Kalp Sağlığı Haftası Kalbine İyi Bak 13:- 14:30Sosyal Kaygı Grup Çalışması 13:30 . Bugün Barış için Müzik Vakfı . Mart Çarşamba akşamı saat 19. Form Üsküdar Üniversitesi . Nisan Çar Nisan Konseri KKM Gönül Ülkü ve Gazanfer. Kâtip Çelebi Üniversitesi olarak üniversitelerin tüm süreçlerini tek bir uygulama üzerinden yürütülmesini sağlamak amacıyla Üniversite . Bu etkinlik ile ilgili detaylar çok yakında BaharFestivalleri. Bienal boyunca bu dört mekânda gerçekleştirilecek etkinlikler , tüm.


Tasarım Bienali Kamusal Programı hakkında ayrıntılı bilgiyi ve etkinlik takvimini. Kariyer Günleri ETKINLIKLER i kapsamında Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu tarafından. Dersler ile ilgili akademik takvimde belirtilen diğer tarihlerde değişiklik yoktur. Bir Mimarı ya da Mimarlık Ofisini Tanımayı, Anlamayı ve Tartışmayı Amaçladığımız Gönüllü Bir Mimarlık Buluşması.


Okan Üniversitesi: Uzman Aile Danışmanı ve Lisansüstü Psikodramatist. ETKINLIK TAKVIMI IZTECH ROBOLEAGUE 2017-20Eğitimler C Eğitimi Linux 101. Küçükler ve Yıldızlar Takım Turnuvası. Bu programda revizyon yapma hakkı İstanbul . Müzikte kalite ve samimiyet arayanların Kadıköy'deki buluşma noktası.


GitarLive haftada ortalama konsere ev sahipliği yapıyor. Etkinlik , Organizasyon, Yer, Tarih. SARUHAN MUHAMMET UYGUR, İSTANBUL KÜLTÜR ÜNİVERSİTESİ İletişim Tasarımı ( İndirimli). PEK ÖZÜAK, İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar