19 Eylül 2016 Pazartesi

Acımasız zıt anlamlısı

Zıt (karşıt) anlamlı kelimeler sözlüğünde arama yapın. Soruyu soran : mehmetyavas on Haziran . Zalim kelimesinin zıt anlamlısı mazlum, şefkatli, merhametli, adil kelimeleridir. Acımasız zıt anlamı öğrenmek artık çok kolay.


Alfabetik eş anlamlı kelimelerin tümünü burada bulabilirsiniz. Onun o kadar acımasız bir şey yapma yeteneğine sahip olduğunu hiç düşünmemiştim. Elinizdeki bu çalışma, ülkemizde Arapça öğrenenlerin bu dili öğrenirken zorlandıkları hususlar dikkate alınarak hazırlanmıştır. Eksik: acımasız Cümlede Anlam ünitesi video test ve dosyalar - Sayısal Derslerinize.


Türkçemizde her sözcüğün eş anlamlısı olmadığı gibi zıt anlamlısı da yoktur. Alicia acımasız gangbangteeny alaina dawson büyük horoz ile hileleri. Sitemizden Alicenap, gaddar, acımasız ve diğer kelimelerin zıt anlamlısı için arama . Aşağıda verilen sözcükleri zıt anlamlısı ile aynı renge boyayarak eşleştirelim.


Alicenap zıt anlamı öğrenmek artık çok kolay mutterschaftsurlaub. Sözcüklerin zıt anlamlılarını öğren. Zıt anlamlı sözcükler mini sözlüğü.


KELİMENİN ANLAM ÇERÇEVESİ 1. Derin ve anlamlı her şeyi saklayan gizlilikten, gizli olan her şeyin önemli. Tipik olan aracılığıyla gerçekçilik “büyük zıt güçlerin birbirine yakınlaştığı” düğüm. Birbirine Adrian ve Raymond kadar zıt iki insan daha bulunamazdı. Insensitive : Başkalarını düşünmeyen. Stonyhearted zıt anlamlı kelimeler, Stonyhearted kelime anlamı.


Kelimelerin tersini bulmak kolay. Unmerciless zıt anlamlı kelimeler, Unmerciless kelime anlamı. Malzeme ile En İyi Yemeği Kim Yapacak? Karşılamak zıt anlamı junior.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar