22 Eylül 2016 Perşembe

Köyde satılık tarla

Hayvan Üretimi, Mandıra Ve Şarküteri İçin Kullanabileceğiniz Arsalar İçin Tıklayın! ZZETTİN KÖY İÇİNDE SATILIK ARSA 14. GÜVEN KÖYÜNDE SATILIK VİLLALIK ARSA . Korucu Köyü Köyler Satılık Arsa İlanları ve Fiyatları sahibinden. Aradığınız fiyat ve özelliklerde sahibinden Satılık Arsa ilanları için.


ACİL KANDIRA YOLUNDA ANA YOLA 2M. Yeni İlan sahibinde havalani yol uzeri satilik tarla. Lüleburgaz Ertuğrul Köyü Satılık Tarla ilanları ile ilgili aradığınız tüm bilgiler, Zingat. HIZLA GELİŞEN BİR BÖLGE KÜÇÜK YATIRIMCIYA UYGUN GELECEKTE KAZANDIRACAK BİR YERDetaylar için tıklayın.


Sandallar köyünde türk koçanlı dönüm satılık tarla. Etrafı tamamen hali arazi olan ve su kuyusu bulunan yatırımlık tarla . Babaeski Müsellim Köyü konumunda hayalindeki satılık tarla burada! Manisa Alaşehir Carikkaralarda manzarası güzel iki farklı tarla satılıktır 13ve dönüm olmak üzere içerisinde 100agac zeytin ağacı mevcut . GÜNAY EMLAK TAN YENİPAZAR KÖYÜNDE SATILIK ARSA.


SATILIK 93METRE YOL KENARI TARLA -BALIKESİR MANYAS. Gönen e km köye 2metre mesafede Keşif Arazi Emlak Ajansı Kadir. Tekirdağ Ergene Satılık Kupon Arazi 11. Ağva Kalem Köy Dönüm Kupon Arazi. Koçullu Köyü Acil Satılık Arsa 16.


Yeniçiftlik Köyü kurulduğunda boşta kalan ve satılık olan pek çok hisse vardı. Sahibinden satılık daire kiralık ev işyeri arsa ve tüm kamu kurumlarından satılık kiralık emlak ilanları için tek site: kral ilan. Karaman Merkez Güldere Köyü Yeni Yerleşim Alanı İskan Çalışması ( Köy Taşıma) İşi İhalesi, AÇIK İHALE, 2018-04-0 Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü . Gaziantep haberleri sayfamızdan Gaziantep ile ilgili günün son dakika haberlerini görebileceğiniz gibi, Gaziantep ilçelerindeki en güncel gelişmeleri anlık . MODELLE DEĞİL,YAŞAYARAK ÖĞRENME: KÖY ENSTİTÜLERİ. KARAMAN Gevher Hatun Mahallesinde Satılık Uy. Kategori: Tarla içinde Karaman Satılık.


Emlak Tarla , Tarım Arazisi, Bağ Bahçe Satılık ORHANELİ SULH. Parsel, TEPECİK Mahalle/ Köy , Taşınmaz tapu kaydında bahçe .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar