20 Eylül 2016 Salı

Whatsapp grubuna kişi ekleme

Mevcut bir gruba katılımcı eklemek veya çıkarmak için grup yöneticisi olmanız gerekir. Gruba eklemek için bir kişi arayın veya seçin. Kişi eklemek için: Kişinin adını ve telefon . Kişileri eklemek için bu kişilerin numaralarını uluslararası biçimde girdiğinizden. Alternatif olarak, kaydedilmemiş kişi ile sohbet ediyorsanız ve numarasını . En son çıkan arkadaşımı sorunsuz bir sekilde gruba aldım ama ilk çıkan arkadaşımı. Bu ve bunun gibi videolar görmek istiyorsanız lütfen kanalıma abone olun.


LinkedIn Yardım - Grup Yöneticisi Ekleme veya Kaldırma (Grup Yönetimi) - Bir grup yöneticisini nasıl ekler ya da kaldırırım? WhatsApp Grup sohbetini açın. Genelde bu hata aynı kişinin ikinci kere gruba eklendikten sonra ayrılması nedeni ile . Böyle bi olanağımız var mı beyler? Direkt numaraları yazıp alamıyor muyuz topluca, illa tek tek rehbere mi kaydetmemiz lazım?


Sohbetler sekmesine gidin. Uluslararası telefon numarasına sahip . Daha sonra tekrar deneyiniz ne demek? Sağ üstteki kişi ekleme ikonuna tıklayın ve bu listeden iki kişiyi. Fakat bir kişinin yönetici yetkileri bir kez alındığında yeniden yönetici . Grup kuran kişi grubun yönetici konumundadır ve daha sonra gruba ekleme ve gruptan çıkarma işlemlerini yapma yetkisine sahiptir.


Bu yetkiyi grup içerisindeki. Kişi bilgilerini girin ve bittiye dokunun. Telefonunuzdaki kişileri . Bu kurallara gerektiği taktirde ekleme ve çıkarmalar yapabilirsiniz.


Rehberinizde kayıtlı olmasına rağmen arkadaş listenizde göremediğiniz . Dolayısıyla, gruba kullanıcı ekleme ve gruba katılma söz konusu . Bu sorunu çözmek için öncelikle grup yöneticisi olmanız ve rootlanmış bir android işletim . Eğer birisi bir kullanıcıyı herhangi bir gruba eklemek istiyor ancak . Linki paylaştığınız kişi linkin altında çıkan Gruba Katıl butonuna . Gruba kimlerin katılacağını ve grup ismi gibi özellikleri, . Yandaki resimdeki gibi kişi ekleme simgesine . Varolan bir grup sohbetine katılımcı eklemek için grup yöneticisi olmanız. Kısıtlı modda, yöneticiler yalnızca yeni kişiler ekleyebilir , grubun adını ve. Herhangi bir bireysel sohbeti veya grubu açın. Gruba yeni katılan kişilere kişiden fazla kişi “hoş geldin” mesajı göndermemeli. Sonradan eklemek istediğiniz kişilere de eklemeden önce grubun amacını belirten . Grubu sessize al” seçeneğine tıklayın.


Bu nedenle okulların, öğretmenlerin whatsapp uygulamasını. Yakın zamanda gelmesi beklenen güncellemeyle grup yöneticilerinin ekstra . Normalde grup yöneticisi, gruba eklemek istediği kişileri tek tek seçmesi . Kişi listenizden, sohbete eklemek istediğiniz kişi veya kişileri seçerek işlemi . Buna göre bir yönetici diğerini . Sosyal medyadaki bir davetle kurulmuş nadir gruplar hariç, bu grupların çoğunu akraba . Grup oluşturmak için birini eklemeniz gerekiyor, bunun için bir kişiyi seçip sonraki adıma geçin. BİP Messenger uygulamasında grup kurabimek için kaç kişiyi eklemek.


Yeni Grup için belirleyeceğiniz bir isim belirlemeniz durumunda grubu kurma işlemini. Toplu mesaj listesinin ismini değiştirebilir, yeni kişi ekleyebilir ya da istediğiniz kişileri çıkarabilirsiniz. Yani listenin tüm kontrolü onu oluşturan . Görüntülü görüşme ekranında kişi ekleme ikonunu görmüyorsanız, . Instagram Grubuna Sonradan Kişi Ekleme. Güncellemede uzun süredir beklenen yer alıyor.


Evet grubun yöneticisi grubdan bir kişiyi kaldırdıysa, whatsapp Kullanıcı adı kaldırıldı,. Bir gruptaki kişi grubu terk ederse, o zaman Kullanıcı adı gösterilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar