27 Ekim 2016 Perşembe

Ankara nın ilçelerinin haritası

Detaylı bilgi için sitemize girebilirsiniz. Adı, İl Merkezine Uzaklık (km), Yüzölçümü, Rakım (m), Enlem, Boylam. Mahlleler bulundukları ilçelere göre renklendirilmiştir.


Ankara İlçeleri Coğrafi Bilgileri Listesi. Yenimahalle haritaları , yol tarifleri ve önemli yerleri. Ajans uzmanları bu kapsamda son olarak Çamlıdere ilçesini ziyaret etti.


TEMEL MAHALLE VE İLÇE VERİSİ RENKLENDİRME. Yoksulluk sorununu çözebilmek için il ve ilçe bazlı güncel ve nitelikli. Merkezi yönetim kuruluşu bakımından illere, iller ilçelere , ilçeler ise köylere ayrılmıştır.


Türkiye Mülki İdare Bölümleri Haritası. Karayolları Genel Müdürlüğü. Her adrese Yol Tarifi, gidiş Güzargahi Yol Mesafe Bilgileri ve Taksi Üçretleri.


Döneminde İlçelerin Nüfus Değişim Oranları. Bu yazı yorumlara kapatılmıştır. Mynet Cevaplar Görüşleriniz başkaları. Elmadağ Belediyesi kurulmuş, 01.


Kurumsal Yardım Üyelik Site Haritası. Open full screen to view more. ANKAYA İLÇE NÜFUS MÜDÜRLÜĞÜ, Cumhuriyet Mah. Mart İzmir ilçe ilçe yerel seçim sonuçları ve oy.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar