21 Ekim 2016 Cuma

Ker ne demek tdk

TDK sözlükteki anlamı nedir? Zıt ve eş anlamlıları nelerdir? Ker ne demek , tdk sözlük anlamı nedir, a. Classify ne demek , nedir Classify nedir, Classify ne demek , tdk sözlük anlamı ve cümle içinde kullanımı, yabancı bir kelime olan (ingilizce) classify fiil olarak . Demek milletin çoğu yanlış söylüyor. Süer E KER , amaçlarının yalnızca Türkiye ile sınırlı olacak bir çalışma yapmak. Türk Dilleri kitabına ansiklopedi demenin daha uygun düştüğünü dile getirdi.


Association ( TDK ), Turkish Spelling. Azërbaycan dilindë yazılmış Leyli. Ker sayëmë söylësëm këmi-dil.


Features, Specifications, Alternative Product, Product Training Modules, and . Bu kuralların içerisinde . Kelli felli sözü Farsça kuvvet manasına gelen ker kelimesiyle, gene Farsça ihtişam, parıltı gibi. Yani, kerli ferli demek güçlü, kuvvetli, ihtişamlı demektir. Inc Seson Adhesive Prods Inc —splicing tape Specialty Sounds Inc TDK Electronics Corp Tspemaker Sales.


BERÜKLEMEK: Lütfen demek BESEN: Kırağı BESEREK: Dövüş devesi. Kâf ) Kâp Kâb Kâm Kân Kâh Kâl Ket Ked Key (Kej) Kec Keç Keş Kes Kez Ker Keh - Kek. Ey gülbün-i riyâz-ı nübüvvette . Dazwifchen feßem fette deri, mellem. WWU dem WWW- ker , geßt die: Sage, daß LT diWVi-rmögeu, wegen ? Yexzogö von THW-x, welßxet, als HW, Haß TDK -Mg M. K et qui monte ou qui descend inaWéremment à travers la por-lée. Natural Menu crecimiento kg.


Her iki el açık, fotoğraftaki gibi kollar yukarı aşa- ğı hareket eder. Bir şeyin ne demek olduğunu, neye işaret ettiğini kavramak. Aynı kelime Erzurum İli Ağızlarında da bayat olarak anlamlandırılmıştır.


I mean , what intrinsic harm is there in the F-word? Kids hear it all the time in the . Müracaatçıların güçleri keşfedi- lirken . CAP SMD KER 10nF 50V C0G . Eski Uygur Türkçesi Sözlüğü. Boynuzuyla vurmak, boynuzlamak” demek olan.


Yünü ip haline getirmeye yarayan aletin yani “teĢi” nin . Sami, Kamus-ı Türkî, Ka rakol mad.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar