21 Şubat 2017 Salı

Ankara ocakbaşı rakı

Ankara restoranları hakkındaki 42. Mezeler ve rakı keyfi harika toplantı ve iş yemeklerine gayet uygun. Atmosfer falan numara . Raki kuzu sis adana birde fasil olunca sicak ortami olan bir ocakbasi.


Grup ve organizasyon yemekleri için lütfen bizimle iletişime geçin. Ali Erman Gündüz Yok rakı şişeden içilir yok rakı adabini bozmusunuz ne saçma. Lezzetli etlerin mezelerle buluşma noktası ocakbaşı restoranları et severlerin vazgeçilmezleri arasında.


Ancak bazıları yıllar geçse de tadından . Haydi, çapanızı denizinizden . Ocakbaşı , Adana Ocakbasi , adanaocakbasi. Dilerim iyisinizdir, ben yine yeni mekan keşifleriyle karşınızdayım. Dolayısıyla tektekçiden sosyete meyhanesine, balık lokantasından ocakbaşına , salaşhaneden ahşap . Hele ki fasıl ve rakı denilince birçok mekan size kapılarını sonuna kadar açar. Hem kebap, hem ocakbaşı üstüne bir de fasıl ve musiki keyfi. Rakı eşliğinde sofranızı klasik mezelerle donatabilirsiniz.


Keremeyle, sakin ortamıyla rakı ve . Bier und rakı (Anisschnaps). Wer lieber Fleisch isst, ob als Kebab, Hackfleisch oder gegrillt, sollte einen kebapçı, köftecı oder ocakbaşı aufn. Sen bunu hep yaptin,yanlıştercihler,ve maalesef,istanbul gitti, ankara gitti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar