21 Şubat 2017 Salı

Muhafazakar ozel havuzlu villa

Kalkan muhafazakar villaları , sizi otellerde olduğu gibi kapalı bir mekanla sınırlamıyor. Birbirinden özel pek çok farklı plajı deneyimleyebileceğiniz özel bir tatil . Korunaklı, tam gizlilik sağlayan havuzlu Özel Tatil Evleri. Havuzu etraftan görünmeyen islami kurallara uygun muhafazakar tesettür kiralık yazlıklarımız, muhafazakar aileler için ideal seçenek olarak yer.


AçıkKapalı Havuz , Jakuzi. Ailecek Geçirilecek Özel Bir Tatilin Adresi. Toplam 1özel havuzlu villa listelendi.


Muhafazakar ailelere için ideal jakuzili buhar saunalı kiralık tatil villası. Farklı bölgelerde özel havuzlu , deniz manzaralı, korunaklı tatil villaları. Bu tip evlerimiz sadece muhafazakar aileler için değil, gözlerden uzak. Firmamız ile Kalkan,Fethiye,Marmaris bölgelerinde özel havuzlu yada balayı tatili için doğayla iç içe muhafazakar korunaklı kiralık villa seçenekleri sunuyoruz.


Muhafazakâr tatil seçenekleri sunan villamızda bulunan havuz ile havuz terası dışarıdan görünmez hale getirilmiştir. Alışveriş mağazaları, eğlence . Bahçe içerisinde özel yüzme havuzlu , ortak yüzme havuzlu , çocuk havuzlu villalar bulunmaktadır. Müstakil villa , ikiz villa tipleri yer almaktadır. Türkiye`nin en büyük villa kiralama sitesinde Didim, Kuşadası, Bodrum, Marmaris , Kaş, Kalkan, Fethiye, İstanbul,Sapanca bölgesinde tatiliniz için özel havuzlu.


Kalkan İslamlarda jakuzili, özel havuzlu , havuzu korunaklı, muhafazakar aileler ve balayı çiftleri için uygun kiralık yazlık tatil villası Botanik. Kiralık tesettür özel havuzlu villa tatili. Tamamı size ait olan villada , havuz ve terası dışarıdan görülmeden, keyifli bir tatil geçirebilirsiniz.


Fethiye, Ovacık, Hisarönü ve Ölüdeniz bölgelerinde size en uygun villaları bulabilirsiniz. Kalkan beldesi İslamlar köyünde bulunan kişilik muhafazakar balayı villası. Yatak Odası: Çift kişilik suit yatak odası, klima, jakuzi, kapalı havuz , komidin, . Kayaköy günlük, müstakil ve özel havuzlu kiralık villada tatil ile villa kiralama.


Antalya bölgesinde ultra lüx kiralık villalar. Oteldeki her villanın tesettürlü özel havuzu ve bahçesi bulunmaktadır. Etraftan ve diğer villalardan kesinlikle görülmeyen bahçe ve havuzlar muhafazakar aileler . Villa Lavanta Fethiye, Muğla.


Architecture, Beautiful Beach House Design Captured From Beside At Night Showing Natural Pool Under Relaxation Place With White Dinning Chairs: Beach. Konaklama Fiyatına Dahil Hizmetler * Elektrik su kullanımı * İnternet kullanımı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar