20 Şubat 2017 Pazartesi

Larin ismi kürtçe mi

Larin isminin Özellikleri. Kuran da Geçiyor mu: Evet. Bu isimlerden “Mutasyona Uğramış Kürtçe İsimler Sözlüğü” adıyla bir. Afran (Allah tarafından yaratılan insan).


Benim nişanlım da Kürt , onun için isim konusunu çok araştırmıştım :) Rojda - Güneşin doğduğu . Kızlar bebegim kiz olacakmis duyulmayan kız isimleri yazar mısınız. Arin isminin Kürtçe Anlamı arin kürtçe ne demek İle İlgili Yazılar Muhammed isminin anlamı Dilan isminin Kürtçe Anlamı Kevser isminin Anlamı. Kürtçe Türkçe ne fark eder önemli olan anlamı güzelliği değil mi ? Arapça isim koyunca dert olmuyor kürtçe koyunca mı batıyor? Bırakın artık kürdü türkü birazcık . Aklında birkaç isim var, ama emin değilsin. Bebeğin kız mı , erkek mi yoksa ikiz bebekler mi bilemediğimizden gruplara.


Lara , Milena, Nevruz, Öyküm, Paye, Selda, Toprak, Ülgen, Yaşam. Baran, Kürtçede yağmur demektir. Aleyna sıkça duyduğumuz bir isim ama anlamı üstümüze bela,. Sanem Çelik, Melisa Birkan, Bade İşçil, Lara vs. Kız İsimleri Kürtçe Bilgi.


Farklı kategorilerde içerik sağlayan, Kürtçe alanında en geniş portal. Sitemizde Kürtçe sözlük, Kürtçe şarkı sözleri, biyografi, Kürt. DÜNYADA EN ÇOK KULLANILAN KÜRTÇE İSİMLER VE ANLAMLARI. Eşler arasındaki ilişkide sınır var. Bu nedenle siz değerli takipçilerimiz için hem kürtçe kız isimleri İle kürd erkek isimleri derledik.


Yeni doğan çocuğa kısa bir süre içinde güzel bir isim koymak . Bu arada, bazı Kürtçe isimler de, inkar ve asimilasyona maruz kalıyor. Eksik: larin MİRZA NEDİR? Peki, Liya ne demek , ne anlama . Arapça Bedir ve Türkçe Han kelimelerinden oluşan Bedirhan ismi dolunay gibi güzel olan hükümdar manasına gelmektedir. Lara isminin anlamını , Lara isminin analizini ve Lara ismiyle ilgili birçok bilgiyi.


Bu bakımdan gönüller, kalpler anlamına gelmektedir. Popüler kız bebek isimleri ve anlamları. AÇELYA: Fundagillerden çok renkli çiçekler açan bitki. Bildiğim Kürtçe isimlerin çok güzel anlamları var, doğru. Kötü anlamli veya anlami yanlış bilinen o kadar isim var ki.


Sadece kulağa hoş geldiği için mi ? Sigert `(Siirt) lerle, Sirunag`(Şırnak) larla ve daha niceleriyle daha çok . Latin mitojisinde adı geçen ölüm perisi. Bayan ismi olarak kullanılan isimler -kuvvetli bir ihtimalle- Arapça . Araplar Aleyna kelimesini zaten isim olarak kullanmıyorlar. Bunun dışında Kardu sözcüğünün Gürcüler için kullanılan özgün bir isim. Kürt meselesi fikri reddedilmiş, örneğin TOBB için hazırlanan ve bu.


Gösteri dünyasının ünlü yıldızları bakın çocuklarına hangi isimleri koymuşlar. Zeynep ismi dini açıdan yada İslami açıdan caiz mi değil mi diye bakacak. Bugün Türkiyemizde konuşulmakta olan Kürtçe , asıl Kürtçenin. VARLIKLARA VERİLİŞLERİNE GÖRE.


Konserine müthiş bir Kürt müziği ve dans gösterisi ile başlamış. Rusçada tam isim kullanılırken baba adı. Roman ailesinin çocuğu olarak dünyaya gelmiş bir isim Purçu. Ancak aslı böyle diye Erzurum?


Yani KOMAGENE diye bildiğimiz krallığın ismi Kürt fonetiğine göre “Kom-a gelı “ dır, ama yabancıların telaffuzundan kaynaklı bir sapma ile . Kürt ismi , aynı dili konuşanlara değil, aslında aynı işi yapanlara denilmiştir. Maalesef bu dağılım tarzı ve zaman- ları üzerinde, şimdiye kadar . Trak isimler listesini inceleyen birisi, bunların önemli bir kıs- minin kişi. Kürtçe kökeninin olabileceğini göstermiştir: Aßaßoo .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar