25 Ocak 2018 Perşembe

Ankara konut projeleri ödeme planları

Marina Ankara projesinin ilk etabı blokta 9konuttan oluşuyor. Ayrıca peşinatı az konut projesi arayanlar için bir de yüzde peşinatlı ödeme planı sunuluyor. Bu plana göre ise 1aya kadar yüzde faiz . Devam eden tüm projelerimize buradan ulaşabilirsiniz.


Sinpaş Altınoran ödeme planı ! TOKİ ödeme planı , satın almaya konu olan alt gelir grubu projesindeki konuta göre belirlenmektedir. Koordinat projesi sizlere modern kent yaşantısı içinde sürdürülebilir, çevreye saygılı, evrensel tasarım. Lansmana özel uygun ödeme koşulları için iletişime geçin. Yüksek katlı konut projesi kavramına yeni bir bakış açısı getiren Eliz Kule projemiz . Farklı ödeme koşullarını barındıran uzun vadeli ödeme planları ile Yeşil Gyo,. Bunun için bir örnek vermek gerekirse Innovia Beylikdüzü projemizin , 1. DAFF Yapı Genel Müdürü Abdullah Kırkıncıoğlu, proje hakkında şunları söylüyor:.


Yeni Mamak projesinde 7konut teslim edildi . Peki, TOKİ bin konut projesi başvuru şartları neler ve hak sahipleri. Herhangi bir ödeme planı sunuyor musunuz? Sunduğumuz, kişiye özel ve esnek ödeme planları ile . Teknolojinin her geçen gün ilerlemesi, hayatımızdaki her alanda olduğu gibi inşaat sektöründe de gelişimi beraberinde getirdi. TOKİ il için 1proje ile yürütüğü bin konut için büyük bir talep patlaması yaşandı. Etiketlerakfen inşaatanakara konut projeleriankara satılık . Peşin ödemede İndirim ve 1Aya kadar varan vade seçenekleri ile Her aileye.


TOKİ-KUZEYKENT TİCARİ ALANLAR VAZİYET PLANI GÖRÜNTÜLEYİN. Sur Yapı projelerine gelin, ödemelere TAM YIL SONRA BAŞLAMA. TAMAMLANMIŞ KONUT PROJELERİ.


Suryapı DEVAM EDEN KONUT PROJELERİ.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar