26 Ocak 2018 Cuma

Ihsm karşıyaka laboratuvar sonuçları

Kimlik No : Ad : Soyad : ÖrnekNo/Barkod : (*). Konak Halk Sağlığı Laboratuvarı Karşıyaka Halk Sağlığı Laboratuvarı. Bu ekranda, İzmir Konak veya Karşıyaka Halk Sağlığı Laboratuvarında incelemesi yapılmış olan tüm tahlil sonuçlarını görebilirsiniz. ASM , Toplum sağlığı, MHRS randevu.


Nöbetçi Eczaneler İçme Suyu Analiz Sonuçları. HastaTetkikSonucSorgulama. KARŞIYAKA NOLU EVİN LEBLEBİCİ ASM - 109. Web TasarıMeltem ÖZARSLAN - İHSM 2012.


Sağlık Ocağı tahlil sonuçları sorgulama işlemi online olarak gerçekleştiriliyor. Rahatsızlık dolayısıyla sağlık ocağı ya da yeni adıyla aile sağlık . Sayfamızdan İzmir Karşıyaka ve Konak çevresi sağlık ocağı ve ya aile sağlığı merkezi tahlil sonuçlarına ulaşabilirsiniz. Dosya No : Protokol No : T. Güncelleme Tarihi: 29/01/2018. Kurum Dışı Bilgisayar İçin Tıklayınız Kurum İçi Bilgisayarİçin Tıklayınız . Bu sayede hastaların hem test istem sayfasında hem de sonuçlarını takip ederken geriye.


Not: Laboratuvar ile ilgili tüm duyurular sitemizden yapılacaktır. Kimyasal analiz laboratuvarı için tıklayınız. Su mikrobiyoloji laboratuvarı için tıklayınız. Legionella analiz laboratuvarı için tıklayınız.


Laboratuvar ve Radyoloji Sonuç Sorgulama Sistemi Sisoft Sağlık Bilgi Sistemleri tarafından, Kütahya Valiliği İl Sağlık Müdürlüğü için hazırlanmış olup merkezi . Laboratuvar sonuçlarınızı görmek için, hastanemiz tarafından sizlere verilen sonuç alma kartı ya da hasta yönlendirme formu üzerindeki barkod etiketinde yazılı . Eyl 20- Konak laboratuvar sonuçları yada Karşıyaka laboratuvar sonuçları. Eksik: ihsm İZMİR HALK SAĞLIĞI MÜDÜRLÜĞÜ LABORATUVAR SONUCU. Sağlık Bakanlığı İzmir Halk Sağlığı Müdürlüğü laboratuvar sonuçları.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar