18 Ocak 2018 Perşembe

Ayme karadeniz yayla evi

Anakara da bir karadeniz havası. Yayla da pide ve güveç keyfi! Karadeniz kahvaltisinin vazgeçilmezi mıhlama. Daha bol malzeme daha iyi pide!


Gaziantep Kilisli Yaşar Usta Pide Kebap Evi - Gazi, Ankara. Muhlama var kahvaltı var muhteşem bir menü var tam bir yayla havası bekleruk. Sucuk ev yapımı belli, şimdi olsa yine yerdim yazarken bile canım çekti. Reçeller ise ev yapımı, yeterki yapmak isteyin, ben yapamam cesaret edemem. Ayme karadeniz çukurambarda bulunuyor.


Muhlamasını çok beğendim, sucuk ev yapımı sanırım, o da çok başarılıydı. Ataturk Parki ve Balik Evi -Ayvalik Deniz Yildizi Restaurant. Atakent Kebap-Ayse Abla Kofte Evi.


Ayabakan Pisirme Evi Tunali. MANGAL EVİ DÖNER SALİHA KOÇ, CCTV SİSTEMLERİ. Gayrimenkul danışmanlığı konusunda aradığınız ev ofis arsa ve daha birçok taşınmaz…. Ev halkının tamamı kadar yumurta. Ya yağlı yedin dilin kayıyor yada mermiden hızlı koşuyorsunu bilirsiniz, işte o yağlı bu resimde.


Günaydın hayırlı haftalar dilerim ☺ #RİZE #POKUT # KARADENİZ. AĞLA MODA EVİ , GELİNLİK DİKİŞ YERİ, DEMETGÜL MAH. GÖZDE KARADENİZ BALIKÇISI, BALIK SATIŞ, DEMETGÜL, 408. YAYLA KASABI, KASAP, DEMETGÜL MAH. Posof, Alköy, Cambeli, Kaleüstü tepe, Gürcistan sınırını takiben Topyolu sırtına kadar olan hat.


Fiilî dlaraik ise, aylık sürenin somuma üç aylık staj süresi de ekleyerek ayMe. Eyl 20- değerlend r lmes bu yasal düzenleme le. AYME RESTAURANT TURİZM GIDA.


Sosyal - Siyasi ve Hobby Outdoors and Nature Foreign Languages. Süt içmeğe iştihası olmak. Parti Temsilcileri, Meclis üyeleri, STK temsilcileri ve çok sayıda.


Ayme Ajans Basın Yayın Turizm Reklam. Türk-İslam Mesken Mimarisinde Erzurum Evleri. Müzik sanatçılarının temel yasal hakları ve uygulamaları. Mahmut Adem (2) Mehveş Evin (1).


Marcel Ayme (5) Meltem Özkan . Sen anlat karadeniz #hocanin evi. YENI #KITABI #UZMAN # QILMAN #HOCANIN @bozbash_pictures.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar