24 Nisan 2018 Salı

Sertavul hava durumu

En son hava durumu raporları. Mut için hava ve yol durum bilgisi veren sayfa. Saatlik tahminlerde “Beklenen Hadise” kısmında verilen hava durumu , geçmiş saatlik periyot içindeki hâkim hava . Sertavul Geçidi ve Mut yolu arası güzergah hava sıcaklığı. Derleme - Yurt Genelinde Eğitime Kar Engeli ve Ulaşımda Aksamalarla İlgili Haberlerimizi Derleyerek. Kar yağışının bu şekilde devam etmesi durumunda akşam yolun trafiğe kapanma tehlikesi olacağı bildirildi.


Kazanın ilk belirlemelere göre hava şartları nedeniyle meydana geldiğini anlaşıldı” . Kar yağışı nediyle kapanan Karaman-Mersin kara yolu ulaşıma açıldı. Kar yağışının devam etmesi durumunda özellikle akşam saatlerinde yolun kapanacağı bildirilirken, . Bölgede etkisini artırarak devam eden kar yağışı, tipiye dönüştü. Karaman hava durumu günlük, Karaman ilinin en güncel günlük hava durumu Karaman tahmini bilgisi sunulmaktadır. SERTAVUL TÜNELİ VE MEDRESELİK VİYADÜĞÜ^NÜN TEMELİ ATILDI. Not: Lider ve rehberler yönetim olarak yukarıdaki gezi güzergâhlarında hava durumu ve diğer etkenlerden kaynaklanacak problemlerden . Bulutlu Hissedilen: 61° Çiy noktası: 45° Ne55.


Ali Akyüz, arama kurtarma ekiplerine durumun bildirildiğini söyledi. Etiketler : Karaman, sertavul geçidi, tünel ve viyadük çalışmaları. Hava sıcaklıklarının mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.


Meteorolojiden hava durumu verileri. Hava tahmini Medreselik köyünde hava durumu. Hava durumu Medreselik köyünde hava durumu. Mevcut hava durumu Medreselik köyünde hava durumu.


Cubuk, Türki̇ye Saatlik Hava Durumu. Yurdun büyük bir bölümünde hava sıcaklığında artış yaşanırken Doğu ve Karadeniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar