25 Nisan 2018 Çarşamba

Ankara belediye başkanı kim olacak

Hiç kimse olayların gizli faili ve azmettiricisi olarak partimizi gösteremez. Seçime sayılı günler kala partilerin . Ama ertesi gün göreve kim gelirse işine bakıyor, işine devam ediyor. CHP saatin ardından 1belediye başkan adayı daha belirlendi. Her projemiz, birbirine kazandırıyor olacak.


Beypazarı kurusuna kim hayır diyebilir ki zaten? Büyük bir merakla beklenen aday Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklandı . Hizmetlerimiz esnasında adalet ve liyakat ön planda olacaktır. Sorusu da cevabını bulmuş oldu.


Ankara ilinde hangi aday önde? ANKARA BELEDİYE BAŞKANI ADAYI KİM OLACAK ? Yerel seçimler yavaş yavaş yaklaşmaya başladı. Partiler önümüzdeki bir veya iki ay zarfında adaylarını. AK Parti bu soru için iki ayrı anket yaptı. CHP yerel seçimlerde neden ve nasıl başarılı oldu ? Putin- Kim zirvesi: “Güvenlik garantisi verilirse, Kuzey Kore nükleer silahları bırakmaya hazır” . Bu sorunun yanıtı belli olduğunda sitemizden anlık . Seçmenler, partilerin aday göstereceği isimlerin kimler olacağını öğrenmek . Yerel Seçimlerinde belediye başkanı adayları büyük oranda belli oldu.


Başkent kulislerinde Gökçek sonrası senaryolar konuşulurken . Sportoto Teşkilat Başkanlığı. Spor Toto Süper Lig Maç Özetleri. KİŞİ İLK KEZ BELEDİYE BAŞKANI OLDU : CHP, büyükşehirin yanı. Eylül darbesi döneminde Mamak Askeri Cezaevi Komutanı olan emekli. Profesör İnönü'ye sımsıkı sarıldılar.


CHP 'nin eski il ve belediye başkanları , önceden yapılmış bir çağrı üzerine toplanmış;. Belediye Başkanı Baki Demirbaş seçim sürecinde ilçe halkının. Bugüne kadar kimler bu yolla götürüldü? Diyarbakır belediye başkanı oldu.


Alpat, Birgün, Mayıs 2006.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar