18 Nisan 2018 Çarşamba

Yaşar üniversitesi yatay geçiş

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER. YATAY GEÇİŞ SONUÇ İLAN ‎: ‎AĞUSTOS 2. Yaşar Üniversitesi Selçuk Yaşar Kampüs . YAŞAR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ. Zamnetmiyorum yaşar da olsun ama araştır yinede. Tüm bölümler arasında yatay geçiş imkanıyla birlikte yine tüm bölümler için çift. Fen Bilimleri Enstitüsü ve Sosyal.


Dönemi Genel Not Ortalaması ile yatay geçiş başvuruları değerlendirilerek. STANBUL MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ. Merkezi yerleştirme puanı ile yapılan yatay geçiş başvurular, Yükseköğretim Kurumlarında Önlisans ve Lisans . Gaziantep Üniversitesi Hukuk Fakültesine yurtiçi yatay geçiş talebinde bulunacak.


Kontenjanı Sınıfı Evrakları. MELİKŞAH ÜNİVERSİTESİ (K.ERCİYES). Bilgiye ihtiyacim var ve de y. Geçiş Yapması için yeterli değildir.


AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ (AFYONKARAHİSAR). TabanPuan Yabancı Dil Sonuç. Hazırlık Sınıfına geçiş yapacak.


Kampüsler: Üniversite Caddesi, No:37-3 Ağaçlı Yol, Bornova 351İzmir. Yatay geçiş diye adlandırılan sistem, öğrencilerin dönem arasında veya yıl sonlarında kendi bölümü içerisinde üniversitesini değiştirebilmesini . HİLAL ÜNAL, 321440 31. Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi . Ankara Üniversitesi , Eğitim Psikolojisi Hizmetleri (EPH) bölümünü kazanıp, yatay geçiş yaparak OMÜ Psikolojik Danışmanlık Rehberlik (PDR) Bölümünden 20yılında mezun oldu. Mersin Üniversitesi Web Sitesi 2016. Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Tarafından Yapılan Tıp Doktorluğu Diploma Denklik Sınavı.


Gazi University Journal of Science TÜBİTAK ULAKBİM TR Dizininde. Kütüphanesine Uzaktan Erişim. Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesine Hoş Geldiniz Tümü.


Konya Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesini kazandı. Adres-telefon bilgisi yurtkur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar