19 Mart 2019 Salı

Hangi arkadaşın seni senden daha iyi tanıyor

Arkadaşlarınız sizi ne kadar iyi tanıyor ? Kendi testini oluştur ve arkadaşlarının seni ne kadar iyi tanıdığını öğren! Your Data is Safe - We Will Never Share or Store Your Private Info . Hangi Resimler Tüm Hayatınızı Toplar? Resimlerinizde hayatınızın nasıl bir şey olduğunu görün! To connect with nametests. Sence hangi How I Met Your Mother karakteri senin ruh eşin?


Bu sefer en yakın arkadaşınla senin hangi ünlü ikili olduğunu söylüyoruz. Nasıl bir arkadaş olduğunu gel bir de buradan öğren Haydi testi çöz ve öğren! Sana iyi gelen insanların geride ne işi var?


Yani senin yaşadığını yaşamış birisi belki de senden daha kötü bir durumda olabilirdi. N1K Ekibi Birbirini Ne Kadar İyi Tanıyor ? Beni Kim Daha Iyi Tanıyor. Bu kelimelerden seni en iyi açıklayanı hangisi? Peki, sen bu durumlar neticesinde zor durumda olan arkadaşlarının yanında olan , iyi ve sıkı bir dost musun, yoksa güvenilmez bir arkadaş. Yaşadığımız dijital çağ, satın alma yolculuklarını çok daha karmaşık bir sürece dönüştürmenin yanı sıra daha fazla erişilebilir hale getirdi.


En yakın arkadaşın da seninle gelmek istiyor, ama evden izin koparamadı. Biliyor musun, en iyi senin üzerinde duruyor. Seçilirsen kendisini yardımcı ataman için senden söz koparmaya çalışır.


Algoritmalar dünyamızı şekillendiriyor… Peki, biz mi onu yönetiyoruz, o mu bizi? Spor Yapmak Senin İçin Hobi mi Yoksa Yaşam Tarzı mı? Gökaycığım senden iyi olmasın bir sene kadar önce bir arkadaşımla ortak iş yapalım dedik. Bir sevgilisi var, bir de kumarhaneleriyi tanıyor onu. Sen karar verdiysen kesin fazlasını bile yaparız.


Gittikçe birbirimizi daha iyi tanıyor ve daha iyi anlaşıyorduk. Hande eğer evde çalıştıysa ayıp olacaktı ama o da erkek arkadaşıyla buluşacaktı, bakamamıştır. Beden dili hoşlandığın adamın seninle çıkmak isteyecek kadar senden hoşlanıp. Bu, kendisiyle seni iki iyi arkadaş olarak gördüğünü ya da sohbetlerini bu . Bilinmeyen numara: Yalanlarına devam et Jaguari Bilinmeyen numara: Sen sahte bir.


Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim. Seçtiğin mısralara göre hangi şaire benziyorsun? Diyelim ki çocuğun okuldan eve dönmesi gereken saatten geç geldi ve seni arayıp gecikeceğini de söylemedi. Hemen testi çözmeye başla, annenin hangi ünlü anne karakteri olduğunu bul! O arkadaşların , bırak birlikte tatile çıkmaya, merdiven çıkmaya bile uygun değiller!


Annen senden bir konuda yardım isteyecek. Ya da okulun popüler kızlarıyla otururken seni önemsemediği için senden özür dilediğinde onun özrünü kabul eder misin? Gerçekten arkadaşlarını tanıyor musun?


Bu konuda çok iddialıyız, kim olduğunu tahmin ediyoruz! Birasını alarak bahçeye yönelen müşterinin ardından, “Efe,” diyorsun sen de, “ Orkun adında birini tanıyor musun? Burnundan soluyarak, “Burada onun adını anmasan daha iyi olur” diyor en . Annen ile aşırı bir çatışma içindesin ama sen farkında bile değilsin.


Beraber o kadar zaman geçirdik ama sen hep geri adım attın. Bir dakika, onu tanıyor muydum? Ne güzel sörfçü arkadaşların varmış, sadece durup izlediler,” diye laf attı.


Mark Kwamme Buradaki Silikon Vadisindeki. Murat zaten ciddi yara oldu, bir de yıllar sonra geldi, özlem hasret, mezarlıkta daha çok kişiyi tanıyor. Zafer abi seni görsün isterdim der hep. Sen istemedikçe bu yüzük parmağımdan asla çıkmayacak.


Eğer sen az önce o büyük haberi arkadaş grubun ile paylaştıysan ve o diğer. Araştırmacılar, bu resimlerden de bazı arkadaş bilgilerini çekmişler. Bunun ötesinde de artık sizi sizden iyi tanıyor. Ruhuna iyi gelmesi dileğiyle. Yaşadıklarını unutmanı istemiyorum senden.


Kendine saygın yoksa, seni koruyacak bir omurgan da yok demektir. Yani ilişkinin olumlu mu olumsuz mu, hangi yönde gittiğini bilemediğin adamlardan bahsediyorum. Seni sevdiğini biliyorsun ama yarın (hatta saat sonra) tamamen hayatından çıkabilir hissi yaşatan. Bağlanma Fobisi: Adam Senden Korkuyor Olabilir mi?


Ama gelecek için hiç iyi bir sinyal değil! Fakat gözünün önünden gayıp perdesi kalktı mı seni hayıra, şerre sevk edenlerin yüzlerini. Sözümüzden, sesimizden tanı , gör der.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar