28 Mart 2019 Perşembe

Iki kişilik havuz istanbul

TL fiyatından başlayan kiralık. Fotoğraf CK403-Kalkan odalı Tek katlı özel havuzlu villa. Aradığınız fırsatı kolayca bulabilir, sorularınız için iletişime geçebilirsiniz. Odasında havuz olan oteller sayfasında en ucuz ve indirimli odasında havuz olan otel fiyatlarını bul, hemen rezervasyon yap, taksitli ödeme seçeneklerinden . Avrupa Yakası havuzu olan oteller sayfasında en ucuz ve indirimli İstanbul Avrupa Yakası havuzu olan otel fiyatlarını bul, hemen rezervasyon yap, . Son bir saat içinde 1kişi bu otele baktı.


Masaj ve Hamam Fırsatları. Bir günlük hazırlanma odası ve etkinlik öncesi iki kişilik yemek ikramımız olsun. Otelin ana binasından ayrı konumlanan iki katlı villalar özel balkon ve . Havuza giriş fiyatı haftaiçi tek kişi 1TL, iki kişi 2TL, hafta sonu ise . Hafta içi kişi başı 1TL, iki kişi 270. Bed type Can not be guaranteed(double room).


DELUXE ODA İKİ AYRI TEK KİŞİLİK YATAK. Oda Özellikleri: queen size veya tek kişilik yatak, ücretsiz kablosuz internet. Türk Hamamı, vücut ve güzellik bakımı . Boğazı manzarası ile kusursuz bir spa hizmeti sunan, ödüllü.


Lionel Hotel Istanbul kapalı havuzu , ortak dinlenme salonunu, kütüphaneyi sunuyor. Livello Hotel İstanbul - 4-yıldızlı otel. Bünyesinde oda bulunan. Gün sonunda huzurlu bir yüzme molasını kim istemez ki?


Tüm günü şehir turunda veya yoğun bir toplantıda geçirmiş olan, günün. Yakın Oteller otelleri ve İstanbula Yakın Oteller otel fiyatları ile ilgili tüm detaylar Etstur. Tesisimiz, odalarımız, havuz , bahçe ve otel hakkında galeri. Kalkan beldesi İslamlar köyünde bulunan kişilik muhafazakar balayı villası. Yatak Odası: Çift kişilik suit yatak odası, klima, jakuzi, kapalı havuz , komidin, . Tıkla, en ucuz şişme havuz ayağına gelsin.


Havuz arıyorsan site site dolaşma! Aile odalarımız adet bağlantılı çift kişilik (adet büyük tek yataklı ya da adet tek kişilik yataklı) odalardan. Ziyafet Hizmetleri, Isıtmalı Kapalı Havuz.


Koç Üniversitesi açık - kapalı yüzme havuzları öğrencilerimizin,. Tıbbi Ekoloji ve Hidro Klimatoloji Araştırma ve Uygulama. Damsız gitmemenizi öneririz, zira iki kişi olduğunuzda giriş ücreti bir . Otel ayrıca müşterilerine havuz , oyun salonu ve canlı müzik gibi . Sabiha Gökçen Airport, :Km, İstanbul Park, :Km. SPOR SALONU ve HAVUZ GİRİŞ ÜCRETLERİ. Kişilik Oda (Kişi Başı), 3TL.


Yukarıda belirtilen ücretler odada kişi başı olarak alınacaktır. Haftasonu fazla kalabalık olabiliyor. Yoncalıda gidilebilecek en iyi otel.


Havuzları yeterli büyüklükte, hamamı ferah. Büşra Hantal (Tripadvisor). The Penguen Hotel Büyükçekmece İstanbul Türkiye. Sed Hotel Otel odalarının pek çoğundan izlenebilen eşsiz Istanbul manzaralı terası ile,.


Sed Hotel, müşterilerine üstün konfor sunan iki kişilik odalar, geniş olanaklarıyla. Bunun yanında çoçuk havuzunda çoçuklarınzı eğlendirebilirsiniz. Balayı çiftine, iki kişilik ücretsiz lokal masaj (gece ve üzeri konaklamalarda geçerli) . Deniz manzaralı kiralık villa İstanbul , tesettürlü bayanlara uygun, havuzu korunaklı tatil villasıdır.


Medikal Termal Hotel Deluxe Room. Açık ve kapalı havuzlar , jakuzi, Türk hamamı, saunalar, buhar banyosu, aromaterapi odası,. Türkiyenin lider yazlık villa kiralama şirketi.


Kalkan, Kaş, Fethiye ve Bodrum bölgelerinde özel havuzlu yada balayı tatili için doğayla içiçe muhafazakar korunaklı . Novotel Istanbul Zeytinburnu. Villa İstanbul , Kalkan Akbel mevkiinde yer alan havuzu tam korunaklı balayı villamızdır. Titanic Business Bayrampasa misafirleri mevsimlik açık havuz , güneşlenme terası, havuz.


Villamızın içerisinde iki adet yatak odası ve iki adet banyo bulunmaktadır. Tüm yatak odalarının içerisinde çift kişilik yatak, klima ve banyo bulunmaktadır. Yatak Odası : Klimalı suit aile yatak odası olup doğa ve havuz manzaralıdır. Yatak odası içerisinde elbise dolabı, komodin, adet çift kişilik yatak, makyaj masası, .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar