29 Nisan 2015 Çarşamba

Ip adresinden isim bulma

Dinamik bir IP adresine sahipseniz internet sağlayıcınız tarafından sağlanan harici IP adresinizi değiştirmeniz mümkün değildir. Burada IP Adresi , Ağ geçidi gibi bir kaç parametre var bunların sadece DNSve DNSolanlarıyla oynuyoruz diğerlerine karışmıyoruz. Ubuntu da network manager üzerinden ip adresini değiştiremediğinizde ya da değiştirdiğinizde ancak kullanılan ip adresinin bu olmadığını gördüğünüzde . HTC Modelleri içerisinde DNS ayarlarınızı değiştirme işlemi oldukça basit bir. Aşağıya doğru iniş yapmaya başladığınızda IP Ayarları sekmesini göreceksiniz.


O zaman dnsayaridegistirme. IP Adresi Nedir, Ne İşe Yarar İle ilgili hazırlanmış güzel bir makale. Bazı kişiler IP adresinden kesin kimlik, telefon ve adres bilgilerine ulaşılıp . PRİNTER IP bölümüne yazıcınızın default olan adresi olarak 192. Daha önce IP değiştirme işlemi yaptıysanız bu bölüme değiştirmek.


Etikete Ait Tüm Yazılar ip adresi değiştirme. Telefonun IP Numarası Nasıl Değiştirilir? Ağu 20- İşte Android cihazlar için DNS değiştirme yöntemleri.


Android telefonunuzda Wi-Fi ya da mobil veri için DNS adresi değiştirmek sandığınız kadar zor değil. Dolayısıyla telefon veya diğer bağlı cihazlarda fayda sağlamak için. Windows ve Mobil Cihazlarda iP Adresi Değiştirme iP adresi nasıl değiştirilir sorusuna cevap vermeden önce ip adresi nedir kısaca açıklayalım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar