30 Nisan 2015 Perşembe

Pelit çikolata müzesi ikramları

Giriş ücreti TL idi ve gittiğinizde paket çikolata ikram ediyorlar. Aynı zamanda müzede ikramlar da var. Pelit çikolata fabrikasının yanı sıra . PELİT ÇİKOLATA MÜZESİ ,PINAR TOK.


Burada ikramlar var ve şelale tadımı serbest! Gelen misafirlere çikolata çeşmesinden çikolata ikram ediyorlar. Hemen yanında misafirlere ikram olarak tadabileceğiniz çikolata çeşmesinden . ATV Haber Çikolata Müzesi Ziyareti.


Müzeye girmeden önce çikolata çeşmesinden çikolata ikramı yapıyorlar. Kahvaltıda en ufak kusur bulamadım. Gezi sonunda aldıkları çikolata ikramıyla da okullarına fazlasıyla mutlu döndüler.


ARKADAŞLAR VALLAHİ ÇİKOLATA MÜZESİNE İLK GİRDİĞİNİZDE. DIŞINDA KÜÇÜK BİR SICAK ÇİKOLATA İKRAM. Birlikte nice mutluluk dolu yıllara! En sonunda kahve ikramları geldi. Burayı ilk duydugumda çocuklar içindir aman salla . Küçük çikolata ikramları (fondü dahil pek çok çikolata), masal kahramanlarımızı bu noktada . Anaokulu ve ilkokul öğrencilerimiz ile birlikte büyük küçük demeden hepimizin çok sevdiği “ çikolata ”dan sihirli bir dünyaya giriş yaptık.


Yetkililerin kendilerine çikolata ikramlarını da kabul eden çocuklar, . Günün sonunda ikram edilen çikolataların . Schokoladen Müzesi, Köln-Almanya: İçinde, çikolataya dair her türlü bilgiye. Müze içerisinde kendilerine ikram edilen çikolataları afiyetle yiyen . Sabah araç içi ikramlarımız eşliğinde yolculuğumuzun ardından ilk güzergâhımız olan Çikolata Müzesi ziyaretimizi yapıyoruz. Kasım 20Perşembe günü Anadolu Lisesi A ve B sınıflarının . Minik çikolata bardaklarda çeşmeden ikram edilen ılık çikolatayı. Bizimkiler bu ikramlardan çok memnun oldular. TL giriş ücreti ve bir paket çikolata hediye ediyorlar aynı zamanda müzede ikramlarda var.


Müzee girmeden önce çikolata çeşmesinden çikolata ikramı yapıyorlar. Pastayı ikram ettiğimizde herkes bir parça.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar