17 Nisan 2015 Cuma

Optimum sinema ilk seans fiyatları

Göztepe Avşar Optimum Adres :Avşar Sinemaları Yeni Sahra Mh. BİLET SATIN AL MENÜSÜNE TIKLAMADAN ÖNCE SEANS SAATİNİ SEÇİNİZ. Sinemamız önceden haber vermeksizin seans ve film değişikliği yapma hakkına sahiptir. Göztepe Optimum Avşar sineması hakkında bilgi alıp, bilet fiyatlarına, seans bilgilerine, salonun telefon numarasına Biletinial kalitesiyle hemen ulaşın.


Salongeniş, koltuklar rahat, ses sistemi mükemmel, perde . Cinemaximum Optimum İzmir sinema salonundaki filmleri ve seanslarini ögrenmek,. Eksik: ilk 1TL YATAKLI SİNEMA NASIL? Cınemaxımum (Gaziemir) sineması film ve seans bilgilerine ulaşmak. Henüz lise mezuniyetinin ardından üniversitedeki ilk yılının ilk dönemindedir ve hızla adapte olmuştur. Maximum Seans bilet fiyatları 3 IMAX 3D ve MPX 3D filmlerde kullanılan gözlük bedelini.


Ayrıca gruplar için özel seans ayarlaması yapılır. Thomas Carr,Maria Petrano. Yataklı Sinemanın bilet fiyatları ne kadar?


Son günlerin gözdesi olan ilk yataklı sinema salonunun açılması, tüüm vatandaşlarda merak uyandırdı. Yatak çarşafları ve yastık kılıfları her seans sonrası değiştiriliyor. Böylece üzerinde seans saati, tarih, salon koltuk numarası ve film bilgileri bulunan sinemaya giriş biletini. CanPark Sinemalarında Kampanya İlk Seanslar : tl.


Canpark Sinemalarında kampanyalı fiyatlar başladı. Bu haftanın ilk filmi: “Dedemin İnsanları” Çağan Irmak'ın yönettiği filmde . Adana Optimum Avm sinema sinemalar bakımından en çok sinema kültürünü. Marvel çizgi romanından 20th Century Fox . Ankara Optimum Avşar sineması hakkında bilgi alıp, bilet fiyatlarına , seans.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar